Cmentarz Golub-Dobrzyń

Informacje o cmentarzach. Pomoc w wykonaniu lub uzyskaniu zdjęcia grobu ; w tym Informacje o Cmentarzach, Nekrologi, wyszukiwarki grobów..., linki

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

olgasoko

Sympatyk

Cmentarz Golub-Dobrzyń

Post autor: olgasoko »

Poszukuję grobu Władysława i Bronisławy Głowackich. Na pewno zostali pochowani w Dobrzyniu - sama byłam w latach 2000 na pogrzebie prababci Bronisławy, więc to na pewno tam.

Napisałam e-mail do parafii, do ktorej cmentarz nalezy - zero odpowiedzi (a wspomniałam, że z rodziną chcemy opłacic grob na kolejne lata jelsi to potrzebne, bo nie wiemy kiedy dziadek oplacil go ostatnio). Parafia nie odbiera tez telefonu.

Grob potrzebny jest mi w celu ustalenia dat narodzin i zgonu pradziadkow. Ich dat urodzenia nie ma w akcie urodzenia mojego dziadka.

Moze akurat ktos lubi spacerowac po cmentarzach w okolicy Dobrzynia i podeslalby mi zdjecie grobu? Moge sie odwdzieczyc szukajac grobow w Genewie i Lozannie w Szwajcarii :wink:
Vogelsinger_Lukasz

Sympatyk

Cmentarz w Dobrzyniu nd Drweca - Głowaccy

Post autor: Vogelsinger_Lukasz »

Witaj,

Prosiłbym o doprecyzowanie, czy chodzi Ci o Dobrzyń nad Wisłą, czy może Golub-Dobrzyń?
Pozdrawiam,
Łukasz Vogelsinger
beatpatt35

Sympatyk
Adept

Cmentarz w Dobrzyniu nd Drweca - Głowaccy

Post autor: beatpatt35 »

Mieszkam w Golubiu-Dobrzyniu, spróbuję.
Michał Chrzanowski
olgasoko

Sympatyk

Re: Cmentarz w Dobrzyniu nd Drweca - Głowaccy

Vogelsinger_Lukasz pisze:Witaj,

Prosiłbym o doprecyzowanie, czy chodzi Ci o Dobrzyń nad Wisłą, czy może Golub-Dobrzyń?
Chodzi o dawny Dobrzyń nd Drwęcą czyli obecnie Golub-Dobrzyń.
beatpatt35

Sympatyk
Adept

Post autor: beatpatt35 »

Zrobiłem zdjęcia. Gdzie wysłać?
Michał Chrzanowski
olgasoko

Sympatyk

beatpatt35 pisze:Zrobiłem zdjęcia. Gdzie wysłać?
Najlepsza wiadomosc tego tygodnia! bardzo dziekuje! Wyslalam PW z adresem mejlowym.

moderacja (elgra)
Zgodnie z regulaminem i przyjętym zwyczajem prosimy o podpisywanie swoich postów nazwiskiem i imieniem lub przynajmniej imieniem.
Jeżeli każdorazowe podpisywanie postów jest kłopotliwe, wtedy można ustawić automatyczny podpis. https://genealodzy.pl/PNphpBB2-viewtopi ... rt-0.phtml
ODPOWIEDZ

Wróć do „Cmentarze”