To nie jest część wpisu Jacka. Wygląda to na robotę jakiegoś automatu zaprogramowanego przez miłośnika strony Genealodzy.pl
Nie mam nic przeciwko popularyzacji strony, którą pomagałem kiedyś tworzyć, ale....
Wpisy te pojawiają się na bardzo wielu stronach, wszystkich moich znajomych i znajomych Jacka.
Problem polega na tym, że nikt ze mną tego nie uzgadniał i nie pytał o zgodę, a to już nie jest śmieszne.
Poniżej wklejam tekst. Osobno zrobiłem zrzut ekranu. gdyby administracja tutejszej strony chciała się z tym zapoznać.
A tuż pod tym wpisem widnieje moja fotka i taki oto tekst:Jacek Cieczkiewicz
http://www.genealodzy.pl/index.php?name ... 9474#69474 - i okazuje się, że moja Siostrzyczka-Małgosia stała się białym krukiem.
Mam nadzieję, że administracja Genealodzy.pl odpowiedzialna za ochronę danych osobowych, w tym naszych wizerunków, zajmie się tą wątpliwą reklamą?Genealodzy.PL Genealogia :: serwis genealogiczny
www.genealodzy.pl
Serwis Polskiego Towarzystwa Genealogicznego dla wszystkich zrzeszonych i niezrzeszonych milosników genealogii i poszukiwaczy rodzinnych korzeni. Zawiera tematyczne forum dyskusyjne, wiele ciekawych informacji i bazy danych przydatne dla genealogów liczace ok. 3 milionów osób.
Ja na wszelki wypadek skasowałem już swój awatar, a jeśli podobne samowolne działania będą się nadal powtarzały, z przykrością poproszę o usunięcie mojego profilu.
Waldemar Fronczak