Poszukuje Urbaniak Olszewski(a) Janiak Szklarski

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Szklarski_Jaroslaw

Poszukuje Urbaniak Olszewski(a) Janiak Szklarski

Post autor: Szklarski_Jaroslaw »

Witam poszukuje przodków rodzin Urbaniak , Janiak , Olszewska(i), Szklarski(a)

z rodziny Urbaniak udało mi sie dotrzec w miare daleko a wiec

Franciszek Urbaniak ur 18 XI 1875 w Pakszynie zmarł 22 X 1915 podobno poległ na wojnie gdzie i jak nie wiem ożenił sie z Józefą Grobelną ur 17 III 1873 w Strzyżewo Czerniejewskie kiedy zmarła nie wiem (dzisiaj dowiedziałem sie że Franciszek i Józefa wzieli slub w Czerniejewie 29.10.1898) szukam dalszej rodziny a wiec rodziców Franciszka Urbaniaka oraz jesli dałoby rade rodziców Józefy Grobelnej dalej

Franciszek Urbaniak miał trzech synów Jana Urbaniaka ur 17 VI 1899 w Pakszynie zm 1 VIII 1974 Gniezno z tej strony wiem wszystko aż po dziś dzień ale o dwóch pozostałych synach niestety prawie nic a wiec jest to Teodor Urbaniak ur 29 X 1909 wiem ze wyjechal do Niemiec mam nawet jakiś stary adres 3000 Hannover-Linden 91 Behusen str n 8 RFN taki adres sie gdzies zachował ozenił sie chyba z Hyldą ale nie jestem pewien 3 syn to Luis Urbaniak i tutaj nic nie wiem podobno wyjechał do Francjii

Jesli jest ktoś kto poszukuje tak jak ja tych rodzin prosze o kontakt francdt@o2.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”