Poszukuje informacji o rodzinie Wróblewskich z Janowa parafia Mińsk Mazowiecki oraz ich potomków Wróblewskich z Józefina parafia Jakubów.
Wiem że Wojciech Wróblewski i Zofia byli rodzicami Jacentego (Jacka) Wróblewskiego urodzonego 1804 który w 1830 poślubił Franciszkę Jałówkę. Ich dziećmi byli Jan i Andrzej - poszukuje innych dzieci Jacentego (Jacka) i Franciszki Jałówki małżeństwa Wróblewskich.
Poszukuje również informacji o żonie Jana Wróblewskiego - Józefie Szczapik urodzonej w 1840 roku prawdopodobnie w Janowie.[/b]
Wróblewscy z Janowa parafia Mińsk Mazowiecki
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Ewa_Migdalska

-
apogorzelska

Wróblewscy z Janowa parafia Mińsk Mazowiecki
Witam
Dostałam wczoraj metrykę która doprowadziła mnie do Wróblewskich z Janowa.
W moim drzewie jest Stanisław Wróblewski ur 1843 Janów. Jego ojcem jest Mateusz a matką Agnieszka Szczapik.
Stanisław wziął ślub z Józefą Uchmańską
Ania
Dostałam wczoraj metrykę która doprowadziła mnie do Wróblewskich z Janowa.
W moim drzewie jest Stanisław Wróblewski ur 1843 Janów. Jego ojcem jest Mateusz a matką Agnieszka Szczapik.
Stanisław wziął ślub z Józefą Uchmańską
Ania
Ania Pogorzelska
------------------------------------------------------------
Szukam informacji o Jakubie Żukowskim (ur +- 1880r.), mieszkańcu gm. Belsk, woj. mazowieckie, zmarłym w 1917 w Mińsku Litewskim, żona Magdalena z Mrozów
------------------------------------------------------------
Szukam informacji o Jakubie Żukowskim (ur +- 1880r.), mieszkańcu gm. Belsk, woj. mazowieckie, zmarłym w 1917 w Mińsku Litewskim, żona Magdalena z Mrozów