Komarnicki Teodor i Anastazja Święcicka

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: Galinski_Wojciech, maria.j.nie, elgra

Lukaszlac1983

Sympatyk

Komarnicki Teodor i Anastazja Święcicka

Post autor: Lukaszlac1983 »

Dzień dobry
Nazywam się Łukasz Łacina
Gdzie mogę znaleźć takich osób jak Teodor Komarnicki i Anastazja Święcicka w Parafii Hnilcze.
Ich syn Sylwester Komarnicki rok około 1802 może być przed tym rokiem albo po tym rokiem 1802 w Parafii Hnilcze.
Czy są akta zgonu z Parafii Hnilcze i gdzie je mogę znaleźć interesuje mnie akt zgonu Teodora i Anastazji i może ich rodziców by się udało znaleźć

Tu daję akt ślubu Sylwestra Komarnickiego :
11 II / 11 / Sylwester Komarnicki, syn Teodora i Anastazji ze Święcickich, sławetnych małżonków Komarnickich w Hnilczu, z zawodu szewc; 25 l., kawaler / Helena, córka Szymona i Heleny z Petrykiewiczów małżonków Słonkiewiczów, rolników w Zawałowie; 25 l., panna / Bartłomiej Baraniecki xxx, szlachcic z Hnilcza; Jan Bilecki xxx, tkacz w Zawałowie
Po uprzedniej zgodzie politycznej dominium Zawałów z 13 I 1827 pod nr. 18 ja, Józef Łyko SI, wikariusz kościoła markowskiego, pobłogosławiłem to małżeństwo.

Może trzeba szukać w innej parafii akt zgonu rodziców czy dziadków Sylwestra Komarnickiego

Pozdrawiam
Łukasz Łacina
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”