Do księgi gości na mojej stronie genealogicznej www.mlewandowski.pl wpisała się Pani Anna Ullrich, która poszukuje swojego rodzeństwa. Ponieważ dokładnie określa miejsce ich urodzenia proszę osoby zamieszkałe na tamtych terenach o pomoc. Adres e-mailowy P. Anny można uzyskać na stronie http://www.mlewandowski.pl/guestbook.html?paczka=1
Oto treść wpisów:
Anna Ullrich
Interesuje mnie tez historia mojej rodziny może ktoś ma jakieś informacje?
Dziadek Wacław Lewandowski zamieszkały Zieleniec powiat Kozienice ur.1913 Warka, Babcia 1904 Bierwce, Mama Wanda 1946 Zieleniec gm. Glowaczow. Kto ich zna? Ania.
Anna Ullrich
poszukuje rodzeństwa od matki Wandy Lewandowskiej mieszkającej we wsi Zieleniec gm. Glowaczow k. Radomia.
1966 r urodził się syn, przed 70 jeszcze jedno dziecko? Pozdrawiam i czekam? Siostra Ania.
Zapraszam na rodzinną stronę (12 drzew rodzinnych) bogata galeria fotografii i dokumentów, dużo ciekawych informacji a szczególnie polecam link: Rozmaitości: (a,b,c)
Dziękuję
Mieczysław Lewandowski.
Lewandowski Wielka prośba o pomoc naszej rodaczce-szuka
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Lewandowski_Mieczysław

- Kontakt:
-
Lewandowski_Mieczysław

- Kontakt:
Wielka prośba o pomoc naszej rodaczce.
Jako uzupełnienie przesyłam dodatkowy e-mail otrzymany na moją skrzynkę pocztową od poszukującej osoby
.
"witam to jeszcze raz ja poszukuje braci lewandowskich ktorzy byli adoptowani przez inne rodziny w 66 roku a sa synami Wandy Lewandowskiej Zieleniec woj radomskie"
Mieczysław Lewandowski nie związany rodzinnie z poszukiwanymi.
Zapraszam na rodzinną stronę genealogiczną
www.mlewandowski.pl
.
"witam to jeszcze raz ja poszukuje braci lewandowskich ktorzy byli adoptowani przez inne rodziny w 66 roku a sa synami Wandy Lewandowskiej Zieleniec woj radomskie"
Mieczysław Lewandowski nie związany rodzinnie z poszukiwanymi.
Zapraszam na rodzinną stronę genealogiczną
www.mlewandowski.pl