Temat: "Pomoc-nazwiska Dąbrowski, Wierzchowski, Kossakowski, Zaremba"
*
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Poszukuję informacji na temat rodzin z woj.podlaskiego, dawniej łomżyńskiego o nazwiskach: Dąbrowscy, Kossakowscy (głównie z miejscowości: Boruty, Faszcze, Jabłonka Kościelna) oraz Ślesińscy, Zarembowie (z uwzględnieniem miejscowości: Rosochate, Konopki, Obremskie). Ponadto interesują mnie losy rodziny Wierzchowskich z woj.lubelskiego, prawdopodobnie z miejscowości Wierzchowiny).
Edyta
* moderacja tematu [Sianin_1948]
Dąbrowski, Wierzchowski, Kossakowski, Zaremba - proszę pomoc
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
anna_boryszewska
Pomoc-nazwiska Dąbrowski, Wierzchowski, Kossakowski, Zaremba
mój pradziadek pochodził z woj. podlaskiego a dokładnie ze Słucza i nazywał się Stanisław Dąbrowski
Ania
Ania
-
Wierzchowski

Re: Dąbrowski, Wierzchowski, Kossakowski, Zaremba - proszę p
Baza indeksów ksiąg metrykalnych oraz staropolskich ksiąg sądowychEdyta pisze:Temat: "Pomoc-nazwiska Dąbrowski, Wierzchowski, Kossakowski, Zaremba"
*
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Poszukuję informacji na temat rodzin z woj.podlaskiego, dawniej łomżyńskiego o nazwiskach: Dąbrowscy, Kossakowscy (głównie z miejscowości: Boruty, Faszcze, Jabłonka Kościelna) oraz Ślesińscy, Zarembowie (z uwzględnieniem miejscowości: Rosochate, Konopki, Obremskie). Ponadto interesują mnie losy rodziny Wierzchowskich z woj.lubelskiego, prawdopodobnie z miejscowości Wierzchowiny).
Edyta
* moderacja tematu [Sianin_1948]
https://indeksy.projektpodlasie.pl/