Ruszyła strona Sekretów rodzinnych
Moderator: maria.j.nie
- Fronczak_Waldemar

Ruszyła strona Sekretów rodzinnych
Miło mi poinformować, że nareszcie ruszyła strona www.sekrety.tvp.pl
Zapraszam do odwiedzenia.
Pozdrawiam
Waldemar Fronczak
Zapraszam do odwiedzenia.
Pozdrawiam
Waldemar Fronczak
- Adam_Kalemba

- Młochowski_Jacek

- Kontakt:
Raczej współpraca. Strona www.sekrety.tvp.pl promuje genealogię, więc trzeba się cieszyć, że taka istnieje. Nie mniej istotne jest to, że często są to ludzie którzy wcześniej z genealogią się nie zetknęli i gdyby nie ten program dalej żyliby w nieświadomości, że można odbywać "podróże w czasie". Sądzę, że wielu ludzi zainteresowanych / zarażonych genealogią będzie szukać dalej i trafi na strony takie jak ta, GenPol czy też Strona Yakiego .
- Fronczak_Waldemar

Proszę zwrócić uwagę na zakładkę "linki". Znajdują się tam odnośniki do naszych portali: Genealodzy, Genpol, Yaki, a także kilku moim zdaniem najlepszych stron prywatnych. Prywatnej strony Jacka Młochowskiego nie podałem, aby nie być posądzonym o kumoterstwo (swojej również).
Obok tego jest również bardzo dobra strona Związku Szlachty Polskiej, z którym mam nadzieję podejmiemy współpracę (Jacku może pomyślisz o umieszczeniu u nas odnośnika do tej strony?)
Pozdrawiam
Waldek Fronczak
Obok tego jest również bardzo dobra strona Związku Szlachty Polskiej, z którym mam nadzieję podejmiemy współpracę (Jacku może pomyślisz o umieszczeniu u nas odnośnika do tej strony?)
Pozdrawiam
Waldek Fronczak
- Młochowski_Jacek

- Kontakt:
Na naszej stronie sekretów rodzinnych i przewodniku Od czego zacząć genealogiczne poszukiwania jest w stopce logo i link do strony Związku Szlachty Polskiej.
- Ordyczyńska_Anna

- Kontakt:
Dobra myśl, choć nie wiem co na to prawa autorski. Ale można by zrobić dział download i tam umieścić odcinki programu w wersji cyfrowej (jakiś DivX etc.)Ordyczyńska_Anna pisze:Pomyślcie o nagrywaniu programów na CD lub DVD. Ja osobiście chciałabym mieć zapis w formie elektronicznej, a nie mam możliwości nagrania.
Pozdrawiam
Tomek Prusek