Tabela likwidacyjna (uwłaszczenie 1864) - Glinianka, Wola Karczewska..pomocy!
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Tabela likwidacyjna (uwłaszczenie 1864) - Glinianka, Wola Karczewska..pomocy!
Poszukuję tabel likwidacyjnych wsi Latowicz powiatu siennickiego, w obwodzie stanisławowskim, województwie mazowieckim (późniejsza gubernia warszawska) a od 1 stycznia 1867 roku (Ustawa z 31 grudnia 1866), kiedy to Latowicz wszedł w skład powiatu mińskiego (od 1868 r. zwanego nowomińskim) i wsi Glinianka powiatu stanisławowskiego w guberni warszawskiej. Czy są takie archiwa?
Pozdrawiam
Jacek
Felix Grochowski ur. ~ 1740 (gdzie?) - zm. 1806 w Gnieźnie. Napisz do mnie gdy gdziekolwiek zobaczysz wpis o Felixie Grochowskim przed 1773 rokiem.
Jacek
Felix Grochowski ur. ~ 1740 (gdzie?) - zm. 1806 w Gnieźnie. Napisz do mnie gdy gdziekolwiek zobaczysz wpis o Felixie Grochowskim przed 1773 rokiem.
Re: Tabela likwidacyjna (uwłaszczenie 1864) - Glinianka, Wola Karczewska..pomocy!
Pomocy czy ktoś coś wie na temat tych tabeli????
Pozdrawiam
Jacek
Jacek
Re: Tabela likwidacyjna (uwłaszczenie 1864) - Glinianka, Wola Karczewska..pomocy!
Gubernialny warszawski urząd do spraw ziemskich. AP Warszawa
Piotr
Piotr