Brak możliwości wysyłania prywatnej wiadomości do innego użytkownika forum.
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Paweł_Towpik

- Podziękował: 1 time
Brak możliwości wysyłania prywatnej wiadomości do innego użytkownika forum.
Dwa tygodnie temu powysyłałem prywatne wiadomości do 13 różnych osób. Wszystkie one nadal są oznaczone jako nieodebrane, mimo że ponad połowa z tych osób jest aktywna na forum i odwiedzała go w ciągu ostatnich dni. Mam więcej postów niż jest to wymagane do przesyłania prywatnych wiadomości, także samo konto ma już prawie 20 lat.
Pozdrawiam,
Paweł Szymon Towpik
Paweł Szymon Towpik
-
Jan.Pacek

- Otrzymał podziękowania: 1 time
Re: Brak możliwości wysyłania prywatnej wiadomości do innego użytkownika forum.
Nie ma w tym nic dziwnego.
Masz możliwość wysyłania wiadomości i te wiadomości wysłałeś.
Problem w tym, że odbiorcy tych wiadomości nie otworzyli swoich skrzynek pocztowych na genealogach i po prostu ich nie przeczytali, albo nie chciełli przeczytać wiadomości od ciebie.
Aktywność na forum nie oznacza jednoczesnego przegglądania ewentualnie otrzymanych wiadomości.
Masz możliwość wysyłania wiadomości i te wiadomości wysłałeś.
Problem w tym, że odbiorcy tych wiadomości nie otworzyli swoich skrzynek pocztowych na genealogach i po prostu ich nie przeczytali, albo nie chciełli przeczytać wiadomości od ciebie.
Aktywność na forum nie oznacza jednoczesnego przegglądania ewentualnie otrzymanych wiadomości.
- kaphis

- Podziękował: 3 times
- Otrzymał podziękowania: 2 times
Witam
Pawle, przy genealogi musisz się nauczyć cierpliwości. Źle dobrałeś nazwę tematu, bo wiadomości zostały wysłane tylko nadal są nieodebrane. Przyczyn może być wiele, ktoś nie ma czasu ich odczytać, ktoś nie wie jak je odczytać albo poprostu nie chce. Nie jesteś tu nowy i wiesz jak pokazywano PW przed zmianami w wyglądzie strony.
Pozdrawiam
Pawle, przy genealogi musisz się nauczyć cierpliwości. Źle dobrałeś nazwę tematu, bo wiadomości zostały wysłane tylko nadal są nieodebrane. Przyczyn może być wiele, ktoś nie ma czasu ich odczytać, ktoś nie wie jak je odczytać albo poprostu nie chce. Nie jesteś tu nowy i wiesz jak pokazywano PW przed zmianami w wyglądzie strony.
Pozdrawiam
Marek Z.
- Brozek_Oskar

To ja się podepnę pod temat - może ktoś pomoże.
Miałem znacznie przepełnioną skrzynkę, bo sporo wiadomości dostaję, więc nie mogłem odbierać nowych.
Usunąłem wszystkie wiadomości z folderu Odebrane i mimo to mam ciągłe powiadomienia np. o 2 nowych wiadomościach, ale nic się nie wczytuje.
W folderze Odebrane nie mam żadnej wiadomości a jest komunikat "Zapełnienie folderu: 5%. Liczba wiadomości w folderze: 5 z 100 wiadomości możliwych do przechowywania."
Jak to rozwiązać?
Pozdrawiam
Oskar Brożek
Miałem znacznie przepełnioną skrzynkę, bo sporo wiadomości dostaję, więc nie mogłem odbierać nowych.
Usunąłem wszystkie wiadomości z folderu Odebrane i mimo to mam ciągłe powiadomienia np. o 2 nowych wiadomościach, ale nic się nie wczytuje.
W folderze Odebrane nie mam żadnej wiadomości a jest komunikat "Zapełnienie folderu: 5%. Liczba wiadomości w folderze: 5 z 100 wiadomości możliwych do przechowywania."
Jak to rozwiązać?
Pozdrawiam
Oskar Brożek
Szukam Domaszewicz, Łosowski, Leszczyłowski, Łomanowski, Betlewicz, Pawłowski i Nowicki z terenów dawnego województwa Nowogródzkiego, konkretniej okolic Lachowicz, Zubielewicz, Baranowicz, Nieświeża, Klecka, Krzywoszyna, Niedźwiedzicy, Słucka
-
Irena_Powiśle

- Otrzymał podziękowania: 3 times
Po za tematem, piszę tu bo napisałeś że skrzynka jest przepełniona.Brozek_Oskar pisze: śr 04 lut 2026, 17:47 To ja się podepnę pod temat - może ktoś pomoże.
Jak to rozwiązać?
Pozdrawiam
Oskar Brożek
zauważyłam nazwisko Domaszewicz w podpisu. Czy występuję w rodzinie Franciszek Domaszewicz, lekarz/weterynarz, 2-ga połowa wieku XIX? w razie że tak proszę do PW - mam nadzieję że będę otrzymała)
Pozdrawiam,
Irena
Irena
- Brozek_Oskar

Franciszków Domaszewiczów było wielu - zapewne chodzi o rodzinę pochodzącą z Laudy, ale napisz mi proszę szczegóły w wiadomości prywatnej - by mnie naprowadzić o jakich czasach i miejscach mowa. Zobaczymy czy dojdzie. 
Szukam Domaszewicz, Łosowski, Leszczyłowski, Łomanowski, Betlewicz, Pawłowski i Nowicki z terenów dawnego województwa Nowogródzkiego, konkretniej okolic Lachowicz, Zubielewicz, Baranowicz, Nieświeża, Klecka, Krzywoszyna, Niedźwiedzicy, Słucka
-
Irena_Powiśle

- Otrzymał podziękowania: 3 times
wysłałam.
Przepraszam, moja pomyłka.
Dominik Domaszewicz syn Józefa
Przepraszam, moja pomyłka.
Dominik Domaszewicz syn Józefa
Pozdrawiam,
Irena
Irena