Nazwisko: Kucharska Marta
Moderatorzy: maria.j.nie, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=1611&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
- cichocka.karolak

Witam! Piszę, bo nie mam odpowiedzi od Pani, czy Pani obraziła się na mnie ?. Ja też jestem zainteresowana tak jak Pani nazwiskiem Latkowski,Latkowska. Udzieliłam Pani odpowiedzi asekuracyjnej,bo ja już trochę czasu jestem z tym tematem w internecie, mam trochę doświadczenia-bo różnie zgłaszali się nieraz do mnie ludzie.Tak się składa,że mam prawników w rodzinie, ja sama trochę się uczyłam i wiem że to co udokumentowane, to autentyczne, dlatego odesłałam Panią do zdobywania dokumentów, z których można sporo wyczytać i wykazać. Proszę o odpowiedż.Pozdrawiam.Halina Karolak. P.S.Ja sama obecnie oczekuję na kolejne dokumenty -Latkowskich-już są opłacone na konto-wskazane przez dany Urząd.
-
marta.kucharska
witam,witam:)
tak sie składa ze czasami przez kilka dni nie zagladam na tą stronę i stad te zaległosci,za które przepraszam.juz odesłałam odpowiedz na adres@
tak sie składa ze czasami przez kilka dni nie zagladam na tą stronę i stad te zaległosci,za które przepraszam.juz odesłałam odpowiedz na adres@