Nazwisko: Kucharska Marta

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: maria.j.nie, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=1611&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
Awatar użytkownika
cichocka.karolak

Sympatyk

Post autor: cichocka.karolak »

Witam! Piszę, bo nie mam odpowiedzi od Pani, czy Pani obraziła się na mnie ?. Ja też jestem zainteresowana tak jak Pani nazwiskiem Latkowski,Latkowska. Udzieliłam Pani odpowiedzi asekuracyjnej,bo ja już trochę czasu jestem z tym tematem w internecie, mam trochę doświadczenia-bo różnie zgłaszali się nieraz do mnie ludzie.Tak się składa,że mam prawników w rodzinie, ja sama trochę się uczyłam i wiem że to co udokumentowane, to autentyczne, dlatego odesłałam Panią do zdobywania dokumentów, z których można sporo wyczytać i wykazać. Proszę o odpowiedż.Pozdrawiam.Halina Karolak. P.S.Ja sama obecnie oczekuję na kolejne dokumenty -Latkowskich-już są opłacone na konto-wskazane przez dany Urząd.
marta.kucharska

Post autor: marta.kucharska »

witam,witam:)
tak sie składa ze czasami przez kilka dni nie zagladam na tą stronę i stad te zaległosci,za które przepraszam.juz odesłałam odpowiedz na adres@
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”