Nazwisko: Skwarek
Moderatorzy: maria.j.nie, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=1179&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
ja tez nazywam sie skwarek i mieszkam w olkuszu - mialem dziadka adama skwarka i pochodzil z sosnowca'jego ojciec piotr skwarek
- Grazyna_Rychlik

- Kontakt:
Przepraszam, że piszę po ponad miesiącu; cieszę się jednak, że wreszcie jacyś Skwarkowie się pojawili i odezwali!
Jan Skwarek i Rozalia Piłka to rodzice mojego pradziadka;
może Piotr Skwarek to brat Jana, ewentualnie brat mojego pradziadka; generalnie zgadza się lokalizacja - Sosnowiec - tam moi pradziadkowie (żona: Antonina z Kalińskich - tę rodzinę mam już o wiele lepiej rozpracowaną) najpierw mieszkali a potem przenieśli się do Zawiercia; obydwoje pochowani są na cmentarzu w Zawierciu;
chętnie otrzymałabym informacje na temat Pana rodziny - prześlę swoje - może do czegoś dojdziemy! mój email to: fikus2s@poczta.onet.pl, proszę podać swój!
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt póki trwają i wielu odkryć genealogicznych w Nowym Roku!
Jan Skwarek i Rozalia Piłka to rodzice mojego pradziadka;
może Piotr Skwarek to brat Jana, ewentualnie brat mojego pradziadka; generalnie zgadza się lokalizacja - Sosnowiec - tam moi pradziadkowie (żona: Antonina z Kalińskich - tę rodzinę mam już o wiele lepiej rozpracowaną) najpierw mieszkali a potem przenieśli się do Zawiercia; obydwoje pochowani są na cmentarzu w Zawierciu;
chętnie otrzymałabym informacje na temat Pana rodziny - prześlę swoje - może do czegoś dojdziemy! mój email to: fikus2s@poczta.onet.pl, proszę podać swój!
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt póki trwają i wielu odkryć genealogicznych w Nowym Roku!