Witam!
Czy ktoś ma dostęp do "Przewodnika heraldycznego tom III" Adama Kosińskiego? W tym zamieszczonym w polskiej bibliotece internetowej brakuje dwóch stron (160, 161) akurat w miejscu monografii mojej rodziny (Kisiel Dorohinickich). Ktoś kto skanował tę pozycję po prostu przeleciał kartkę za dużo i dlatego taki brak. Niestety w Kielcach w bibliotekach jest tylko dostępny tom I. Jesli ktoś ma dostęp i może przesłać mi skany tych stron lub fax to będę wdzięczna.
Prosze o kontakt na priv w celu podania danych
Pozdrawiam
Gosia Kisiel Dorohinicka
Przewodnik heraldyczny
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech, adamgen
-
Kisiel_Dorohinicka_Gosia
- adam.nojszewski

- Kontakt:
-
Kisiel_Dorohinicka_Gosia
Przewodnik heraldyczny
Dzięki Ci bardzo! Ale jest to ten sam egzemplarz co w polskiej bibliotece internetowej i też nie ma tej strony! Z tego wynika, że muszę szukać innego egzemplarza.
Gosia
Gosia
- adam.nojszewski

- Kontakt:
Przewodnik heraldyczny
Ooops, faktycznie.
Napisałem do nich, brak jest stron 160-161 - wszystkie kolejne maja złą numerację aż do 326-327 (która jest dubletem skanu 328-329).
Proponuję od razu pisać do adminów, jak sie błąd zauważy - jak o tym nie wiedzą, to nie poprawią.
pozdrawiam
Napisałem do nich, brak jest stron 160-161 - wszystkie kolejne maja złą numerację aż do 326-327 (która jest dubletem skanu 328-329).
Proponuję od razu pisać do adminów, jak sie błąd zauważy - jak o tym nie wiedzą, to nie poprawią.
pozdrawiam
- Kaczmarek_Aneta

- Otrzymał podziękowania: 2 times
Przewodnik heraldyczny
Dla zainteresowanych heraldyką - trochę ciekawych artykułów:
http://ioh.pl/artykuly/kategorie/geneal ... heraldyka/
Pozdrawiam
Aneta
http://ioh.pl/artykuly/kategorie/geneal ... heraldyka/
Pozdrawiam
Aneta