poszukuję rodzinę Pierzchalskiego ze Słomnik(małopolskie)
Witam serdecznie!
Szukam rodziny Pierzchalskich. Związani byli z miastem Słomniki w woj. małopolskim. Michał Pierzchalski miał 2 siostry ur. w latach 1828-1840. Jedna siostra wyszła za mąż za Jędrychowskiego, druga za Sobolewskiego.
Pozdrawiam
Anna
Pierzchalski ze Słomnik (małopolskie) - poszukuję rodzinę
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Witam,
czy ma Pani jakieś informacje odnośnie tej parafii? Poszukuję nazwiska Ostrowski oraz Mazurkiewicz ze Słomnik.
Pozdrawiam,
Piotr
czy ma Pani jakieś informacje odnośnie tej parafii? Poszukuję nazwiska Ostrowski oraz Mazurkiewicz ze Słomnik.
Pozdrawiam,
Piotr
Kościól pw. Ciała Bożego w Słomnikach ul. Sienkiewicz (Rynek), posiada księgi metrykalne od 1864r.
wcześniejsze lata można znaleźć w Archiwum Pąństw. w Krakowie ul. Grodzka 52.
Archiwum Państw. w Krakowie przy ul. Siennej 16 też posiada część ksiąg z tej parafii-wszystko zależy jakie lata są szukane
Pozdrawiam
Anna
wcześniejsze lata można znaleźć w Archiwum Pąństw. w Krakowie ul. Grodzka 52.
Archiwum Państw. w Krakowie przy ul. Siennej 16 też posiada część ksiąg z tej parafii-wszystko zależy jakie lata są szukane
Pozdrawiam
Anna
Re: Pierzchalski ze Słomnik (małopolskie) - poszukuję rodzin
Nie wiem czy jeszcze aktualne ale Michał Pierzchalski ze Słomnik to mój prapraprapra dziadekannhof pisze:poszukuję rodzinę Pierzchalskiego ze Słomnik(małopolskie)
Witam serdecznie!
Szukam rodziny Pierzchalskich. Związani byli z miastem Słomniki w woj. małopolskim. Michał Pierzchalski miał 2 siostry ur. w latach 1828-1840. Jedna siostra wyszła za mąż za Jędrychowskiego, druga za Sobolewskiego.
Pozdrawiam
Anna
andrzej-cz@tlen.pl
Re: Pierzchalski ze Słomnik (małopolskie) - poszukuję rodzin
Wyślij do autora Prywatna Wiadomośćacz1 pisze: Nie wiem czy jeszcze aktualne ale Michał Pierzchalski ze Słomnik to mój prapraprapra dziadek
andrzej-cz@tlen.pl
Pozdrawiam, Elżbieta Grabowska z d. Cibińska
moje parafie:Cierno Oksa Węgleszyn Nagłowice (świętokrzyskie)
i Wysocice Sieciechowice (małopolskie) okolice
moje parafie:Cierno Oksa Węgleszyn Nagłowice (świętokrzyskie)
i Wysocice Sieciechowice (małopolskie) okolice