Witam
Wczoraj dzięki uprzejmości Stanisława Stefańczyka dotarłem do artykułu w Rzeczpospolitej. Artykuł dotyczy problemów jakie napotykają genealodzy w urzędach. Na stronie:
http://www.ltg.pl/content/view/230/60
udostępniliśmy skan artykułu, po kliknięciu na link poniżej tekstu przejdzie się do zdjęcia dużego formatu.
Pozdrawiam
Piotr Glądała
Artykuł w Rzeczpospolitej
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech, adamgen
- Młochowski_Jacek

- Kontakt:
Z p. Michałem Kosiarskim rozmawiałem prawie miesiąc temu. 3 grudnia wysłałem skargę do Urzędu Ochrony Konsumentów i Konkurencji w sprawie zawyżonych opłat w AP.
Pozdrawiam serdecznie
Jacek Młochowski
Jacek Młochowski
- chodorekanna

Witam.
Cennik kopiowania dokumentów w AP, przyznaję, że to skandal.
Osobiście nie korzystałam z tej usługi,ale kilkakrotnie napotkałam na cenniki usług w AP, w Internecie.
Przyznam szczerze,że zniechęciło mnie .
Z mojej Emerytury,to niestety mogę tylko liczyć na Sponsora.
Ale jestem optymistką i wiem , że to się zmieni na lepsze.
Anna.
Cennik kopiowania dokumentów w AP, przyznaję, że to skandal.
Osobiście nie korzystałam z tej usługi,ale kilkakrotnie napotkałam na cenniki usług w AP, w Internecie.
Przyznam szczerze,że zniechęciło mnie .
Z mojej Emerytury,to niestety mogę tylko liczyć na Sponsora.
Ale jestem optymistką i wiem , że to się zmieni na lepsze.
Anna.
Witam
Wysokie ceny w AP (zwłaszcza w AGAD) mozna ominąć korzystając z kopii mikrofilmów AGAD-u znajdujących się u Mormonów. U nich zdjęcia interesujących nas stron można robić bezpłatnie. Jakość gorsza niż skanu ale wystarczająca do pracy.
Pozdrawiem
JD
Wysokie ceny w AP (zwłaszcza w AGAD) mozna ominąć korzystając z kopii mikrofilmów AGAD-u znajdujących się u Mormonów. U nich zdjęcia interesujących nas stron można robić bezpłatnie. Jakość gorsza niż skanu ale wystarczająca do pracy.
Pozdrawiem
JD