Czedrowscy Wilno

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Awatar użytkownika
Pobłocka_Elżbieta

Sympatyk
Otrzymał podziękowania: 16 times

Post autor: Pobłocka_Elżbieta »

Witaj Aleksandro!

Myślę ,że w tym wątku napisz"Kresowy Portal Genealogiczy"

http://genealogia.kresowa.info/index.ph ... &Itemid=41

Powodzenia,pozdrawiam

Ela
Awatar użytkownika
joanna23

Sympatyk

Post autor: joanna23 »

[quote="Aleksandra_Warno"]Witam,

Nie chciałam zakładać nowego wątku. Poszukuję rodziny w Wilnie o nazwisku Czedrowscy Nie wiem dokładnie od czego zacząć poszukiwania. Moja babcia nazywała się z męża Warno (z domu Chwedor). Po wojnie wyprowadziła się do Polski ale została tam siostra mojej babci. Nie ma kontaktu z tą rodziną a osoba która posiadała pewne informacje o miejscu zamieszkania zmarła kilka lat temu. Podobno rodzina której szukam mieszka gdzieś w okolicach ul. Kalwaryjskiej lub nawet na samej tej ulicy w Wilnie. Jak się nazywają teraz to nie wiem. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie info o rodzinie. Pozdrawiam. Aleksandra W.[/quote
]
Witaj
sprawdziłam księgę mieszkańców Wilna z roku 1914 ...wśród abonentów telefonicznych nazwisko to nie figuruje... ( Cedrowscy - też brak )...można szukać wg. nazw ulic ale niestety trzeba ją znać; na Kalwaryjskiej też nic nie ma.
Joanna z d. Sawicka
Poszukuję : Abramowicz, Grygorczuk, Jaroccy, Sawiccy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”