Cmentarz w Kamieńczyku

Informacje o cmentarzach. Pomoc w wykonaniu lub uzyskaniu zdjęcia grobu ; w tym Informacje o Cmentarzach, Nekrologi, wyszukiwarki grobów..., linki

Moderatorzy: elgra, maria.j.nie

raf65

Sympatyk
Kontakt:

Cmentarz w Kamieńczyku

Post autor: raf65 »

Nie wszystkie groby, ale znaczna ich część jest dostępna w miejscu http://sdrv.ms/OVTcvA
Zambrzycka_Jadwiga

Sympatyk

Cmentarz w Kamieńczyku

Post autor: Zambrzycka_Jadwiga »

Witaj, raf65.
Może na cmentarzu w Kamieńczyku zauważyłeś nagrobki Za(e)mbrzyckich?
Pozdrawiam serdecznie.
Jadwiga z Zambrzyckich
raf65

Sympatyk
Kontakt:

Cmentarz w Kamieńczyku

Witaj Jadwigo,
Nie przyglądałem się temu nazwisku. Jak będę kolejny raz to postaram się poszukać takich nagrobków dla Ciebie.
Zambrzycka_Jadwiga

Sympatyk

Cmentarz w Kamieńczyku

raf65
Dziękuję.
Jadwiga z Zambrzyckich
Awatar użytkownika
Fedorczyk

Sympatyk

Cmentarz w Kamieńczyku

Post autor: Fedorczyk »

Witaj!
Interesują mnie nagrobki Fedorczyków. Czy jest szansa aby je umieścić w Twoim linku?
Pozdrawiam
Zbyszek Fedorczyk
raf65

Sympatyk
Kontakt:

Zbyszku, dopisze zatem nazwisko i poszukiwać będę 2
Zambrzycki/a
Fedorczyk

Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje jakieś nazwisko proszę pisać, ale uprzednio przejrzeć czy już nie zostało ujęte w prezentowanym wcześniej linku.
Kołpacka_Anna

Sympatyk
Ekspert

Post autor: Kołpacka_Anna »

Witaj!
Czy mogę prosić o zdjęcie całego grobu Stanisława i Leokadii Molskich. Jest już w Twoim katalogu (zdjęcie 51), ale widać tylko część. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam, Anna Kołpacka
raf65

Sympatyk
Kontakt:

Re: Cmentarz w Kamieńczyku

Fedorczyk pisze:Witaj!
Interesują mnie nagrobki Fedorczyków. Czy jest szansa aby je umieścić w Twoim linku?
Pozdrawiam
Zbyszek Fedorczyk
Zbyszku, znalazłem tylko ten, https://skydrive.live.com/?cid=c62acd2d ... B17%211115 ale jeśli masz jeszcze jakąś wiedzę że istnieją inne (może wiedziałbyś w której części cmentarza to by też ułatwiło sprawę) to daj znać. Z doświadczenia wiem że na tym cmentarzu niestety szybko zatracane są stare groby i zastępowane nowymi.
raf65

Sympatyk
Kontakt:

Kołpacka_Anna pisze:Witaj!
Czy mogę prosić o zdjęcie całego grobu Stanisława i Leokadii Molskich. Jest już w Twoim katalogu (zdjęcie 51), ale widać tylko część. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam, Anna Kołpacka
Aniu czy chodziło Ci o ten https://skydrive.live.com/?cid=c62acd2d ... B17%211117

jeśli tak to jestem szczęśliwy, bo prawie 2 godziny błądziłem by go zlokalizować.
Awatar użytkownika
Fedorczyk

Sympatyk

Dziękuję serdecznie za przesłane zdjęcie i wiadomości o cmentarzu w Kamieńczyku.Niestety nie byłem nigdy na tym cmentarzu, a od niedawna wiem o rodzinie Fedorczykow z Kamieńczyka i okolic. Mieszkam w Koszalinie i dwa lata temu zorganizowałem wyprawę genealogiczną do Siedlc i zwiedzałem cmentarze w Kamionnej, Łochowie i Starejwsi.

Pozdrawiam Zbyszek.

Sympatyk
Kontakt:

Zbyszku zerknij jeszcze na ten https://skydrive.live.com/?cid=C62ACD2D ... B17%211133 obrazek i następny po nim.
Kołpacka_Anna

Sympatyk
Ekspert

Post autor: Kołpacka_Anna »

Raf65, serdecznie dziękuję za zdjęcie. Chodziło mi właśnie o ten grób. Jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam, Anna Kołpacka
Awatar użytkownika
Fedorczyk

Sympatyk

Serdecznie dziękuję!!!
Pozdrawiam Zbyszek
raf65

Sympatyk
Kontakt:

Pani Jadwigo: Przykro mi ale poszukiwanego nazwiska Zambrzycki nie znalazłem na cmentarzu. Może były to na tyle stare groby że zostały już usunięte ? (przykłady likwidacji kolejnych na fotkach)
Pani Aniu, super że mogłem Pani pomóc. Jeśli o jakiś kolejnych Molskich będzie potrzeba poszukać służę pomocą.
Panie Zbyszku, nie wiem czy ta fotka już była, ale jeśli nie to znalazłem kolejne osoby o Pańskim nazwisku. https://skydrive.live.com/#cid=C62ACD2D ... B17%211137 - to jest wspólny grób a różne nazwiska, ale to widać na fotkach.
Gdyby ktoś potrzebował jeszcze pomocy z zakresu tego cmentarza proszę o informację. Zaktualizowałem zasób też kilka fotek znikających grobów :( w tym także o nazwisku Molski.
Zambrzycka_Jadwiga

Sympatyk

Witaj, raf65.
Bardzo dziękuję za wiadomość.
Pozdrawiam serdecznie.
Jadwiga z Zambrzyckich
ODPOWIEDZ

Wróć do „Cmentarze”