Historia na stronach internetowych miast (komentarz)
Moderator: maria.j.nie
- Komentarze

Skomentuj <A HREF="modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=174&ez=2 target=_top">ten artykuł</A> w tym wątku
Witam
Chciałem się z Panem skontaktować w temacie indeksów z Sanoka a szczególnie dotyczących rodziny Antoniego Rhein, którego mam w swoim drzewie genealogicznym.
Dziekuję
wertyczwp (at) gmail . com
moderacja (choirek)
Zgodnie z regulaminem i przyjętym zwyczajem prosimy o podpisywanie swoich postów nazwiskiem i imieniem lub przynajmniej imieniem.
Jeżeli każdorazowe podpisywanie postów jest kłopotliwe, wtedy można ustawić automatyczny podpis.
https://genealodzy.pl/index.php?name=PN ... 5276#75276
Chciałem się z Panem skontaktować w temacie indeksów z Sanoka a szczególnie dotyczących rodziny Antoniego Rhein, którego mam w swoim drzewie genealogicznym.
Dziekuję
wertyczwp (at) gmail . com
moderacja (choirek)
Zgodnie z regulaminem i przyjętym zwyczajem prosimy o podpisywanie swoich postów nazwiskiem i imieniem lub przynajmniej imieniem.
Jeżeli każdorazowe podpisywanie postów jest kłopotliwe, wtedy można ustawić automatyczny podpis.
https://genealodzy.pl/index.php?name=PN ... 5276#75276
-
pstrzel

- Podziękował: 2 times
- Otrzymał podziękowania: 3 times
Aby wysłać email do kogokolwiek na forum trzeba nacisnąc na odnośnik "Użytkownicy" po lewej stronie, wyszukać nick użytkownika, nacisnąc na niego, a potem link na górze "Wyślij e-mail poprzez formularz".
Dziękuję za odpowiedź.
Niestety wyskakuje mi komunikat, że jeszcze nie mogę wysłać wiadomości poprzez email.
Pozdrawiam
Czesław G.
Niestety wyskakuje mi komunikat, że jeszcze nie mogę wysłać wiadomości poprzez email.
Pozdrawiam
Czesław G.