Dzisiaj na Forum

Zgłaszanie i pomoc w rozwiązywaniu problemów technicznych na naszej stronie w tym Rejestracja - brak hasła

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Awatar użytkownika
maria.j.nie

Administrator
Nowicjusz
Podziękował: 1 time
Otrzymał podziękowania: 1 time

Dzisiaj na Forum

Post autor: maria.j.nie »

Witam

Na stronie głównej Genealodzy.pl http://genealodzy.pl/ " Obrazek Strona Główna "

jest odsyłacz do aktualnych wątków " Dzisiaj Obrazek na Forum " ( http://genealodzy.pl/Forum.phtml ) napisanych w kolejności czasu wysłania (aktualnych tematów na Forum w dacie przeglądania)

możliwość przeglądania działów i forum (podforum) tematycznego "Forum Genealodzy.PL Genealogia Strona Główna" [Wejdź na Forum] http://www.genealodzy.pl/PNphpBB2.phtml

Można wybrać opcję
[Wejdź na Forum] przeglądanie działów i forum (podforum) "Forum Genealodzy.PL Genealogia Strona Główna"

lub
Dzisiaj Obrazek na Forum przeglądanie listy aktualnych wątków, tematów "dzisiaj" wysłanych na Forum

Aktywne ikonki

Obrazek Strona Główna Genealodzy.pl
Obrazek Forum dyskusyjne - lista aktualnych wątków (postów) w dacie przeglądania Forum

Serdecznie dziękuję Sebastianowi za przeniesienie Tłumaczeń ( http://genealodzy.pl/PNphpBB2-index-c-5.phtml ) i utworzenie nowego bloku na Forum aktualnych wątków (postów), Tematów Tlumaczenia.

Pozdrawiam serdecznie Maria
maja67

Sympatyk
Adept

Dzisiaj na Forum

Post autor: maja67 »

Mario,

podziwiam to, jak ogarniasz nas wszystkich tu na forum i mocno trzymasz w ryzach. Nowy pomysł na organizację też bardzo mi się podoba. Jedyne co mi odrobinę przeszkadza, to brak na górze każdej strony tych kilku ostatnich wątków (tak, jak na stronie głównej). Ale obiecuję się przystosować. Poza tym bardzo lubię zmiany.

Maja
Awatar użytkownika
maria.j.nie

Administrator
Nowicjusz

Post autor: maria.j.nie »

maja67 pisze: … Jedyne co mi odrobinę przeszkadza, to brak na górze każdej strony tych kilku ostatnich wątków (tak, jak na stronie głównej). Ale obiecuję się przystosować. Poza tym bardzo lubię zmiany. …
Maju
Dziękuję :k: za miłe słowa. Proszę korzystaj z ikonki dostępnej na "górze" Obrazek Forum dyskusyjne - lista aktualnych wątków (postów)

Dziękuję pięknie :k: mojemu Koledze Sebastianowi Gąsiorkowi za wkład pracy, za pomoc i wsparcie.

Pozdrawiam serdecznie Maria
Awatar użytkownika
Virg@

Sympatyk

Post autor: Virg@ »

Obecne zmiany wprowadzone przez Marię, wespół w zespół z Sebastianem, bardzo mi odpowiadają.
Nie muszę już przedzierać się przez tę długaśną listę ostatnio aktywnych tematów w drodze do konkretnego, interesującego mnie tematu. To ciągłe przewijanie strony w dół było, mówiąc kolokwialnie, wkurzające.

Nawet nie chcę sobie wyobrażać jaki to był ogrom Waszej pracy.

Łączę serdeczne pozdrowienia i należne Obrazek
Lidia
Magdalena_Dąbrowska

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Magdalena_Dąbrowska »

Dziekuję w imieniu własnym i tych którzy w wielu postach o taka zmianę prosili... mile się wczoraj zaskoczyłam

MAM JESZCZE JEDNA MAŁĄ SUGESTIĘ A MIOANOWICIE POWIĘKSZENIE, WYRÓZNIENIE LUB INNY SPOSÓbN podkreślenia napisu SZUKAJ... od lat korzystam z forum a zawsze to szukaj sparwia mi problem... znika z pola widzenia - złosliwe takie

Przepraszam za chaos wilkości liter w poście ale ma dwuletniego pomocnika na kolanach który odkrył caps lock

magda
Awatar użytkownika
Gregor_Rogalla

Sympatyk

Post autor: Gregor_Rogalla »

Witam
Zmiana wydaje mi sie nic nie wzniosla poza zwiekszeniem ilosci klikniec mysza.

W funkcji szukania przeszkadza to, ze znalezione slowo trzeba recznie szukac
gdy znajduje sie ono w temacie obszernym, skladajacym sie z wielu stron.

Przydatne byloby przeszukiwanie naszych kont.
Niektorzy umieszczaja tam nazwiska osob, ktore znajduja sie w kregu zainteresowania.

Pozdrawiam Gregor
Sroczyński_Włodzimierz

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Sroczyński_Włodzimierz »

nie trzeba
wystarczy zaznaczyć "posty" zamiast "tematy"
Awatar użytkownika
Kaczmarek_Aneta

Sympatyk
Legenda
Otrzymał podziękowania: 7 times

Post autor: Kaczmarek_Aneta »

Wg mnie najkorzystniejszą zmianą jest oddzielenie bloku tłumaczeń od innych tematów i za to bardzo dziękuję.

Pozdrawiam serdecznie
Aneta
ozanka

Sympatyk
Mistrz

Post autor: ozanka »

A ja dziękuję Anecie za to, za co podziękowała:)

PS.
@ Sebastian Gąsiorek, dobrze, że jesteś!!! Dzięki za modernizację. Cóż znaczy młody duch, jeszcze tak miło uśmiechnięty:)

Pozdrawiam
Bożenna
Sroczyński_Włodzimierz

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Sroczyński_Włodzimierz »

a ja bym jeszcze domyślnie ustawił każdemu "śledź wątek";) - z możliwością wyłączenia przy pisaniu postu w danym temacie
wyłączenia, nie włączenia (czyli "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie" zaptaszkowane i anulować jeśli ktoś nie chce

ww to może przesada (rozsyłanie pewnie zeżarłoby sporo), ale wyraźniej podkreślić możliwość skorzystania z tego narzędzia chyba warto, wymusić za dużo, uświadomić jednakże - tak:)
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
Awatar użytkownika
Pieniążek_Stanisław

Nieaktywny
Mistrz

Post autor: Pieniążek_Stanisław »

ozanka pisze: ..A ja dziękuję Anecie za to, za co podziękowała ..
A ja dziekuje Ozance za to , ze podziękowała Anecie za to , ze podziekowała i tak dalej.
Kto podziekuje mnie za to ze podziekowalem Ozance za to ze podziekowala Anecie, ktora podziekowala ....................................
Awatar użytkownika
e_karczmarczyk

Sympatyk

Post autor: e_karczmarczyk »

Dołączam się do podziękowań. Bardzo mi się podoba to, że nie otwiera się lista na pół strony przy kazdym wątku.

No i ogólnie, dziękuję za to, że jesteście :k:
Pozdrawiam, Ela
Podmagórscy,Jarosińscy,Nasińscy,Olszańscy,Zarzyccy,Cieślik,Gąsiorowscy,Brylscy,Żelaśkiewicz, Laskowscy-Kieleckie; Kraus, Tokarscy, Szwarling, Puzygier, Peszko, Mach-Łańcut; Michalewicz,Tkaczuk,Czajkowscy-Ukraina
Dubiczyńska_Maria

Sympatyk
Adept

Post autor: Dubiczyńska_Maria »

Ja też dołączam się do podziękowań i popieram propozycję W.Sroczyńskiego oraz dziękuję Stanisławowi, że .................. :)
Awatar użytkownika
Stasiakowski_Wojtek

Członek PTG
Nowicjusz

Post autor: Stasiakowski_Wojtek »

Dubiczyńska_Maria pisze:Ja też dołączam się do podziękowań i popieram propozycję W.Sroczyńskiego oraz dziękuję Stanisławowi, że .................. :)
Nic dodać, nic ująć..... również podpisuję się :D
Pozdrawiam serdecznie
Wojtek
Awatar użytkownika
Asiek

Sympatyk

Post autor: Asiek »

Jest przejrzyście!
Również dzięki :)
Serdeczności,
Asia

Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne "Gniazdo"