Temat: dane ze spisu rocznego
Jest u nas w Genetece taki zapis: Urodzenia mazowieckie
<217 1834 33 Wiktoria Rakowska Zambski > z adnotacją, że dane są ze spisu rocznego
Czy to oznacza, że aktu nie ma w ogóle?
Czy mam szanse ten akt nr.33 odnaleźć?
Dane ze spisu rocznego
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Dane ze spisu rocznego
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
- dorocik133

dane ze spisu rocznego
Ja bym była skłonna przypuszczać, że osobe robiąca indeksy posługiwała się spisem a nie metrykami, więc jest duża szansa na odnalezienie aktu
Pozdrawiam
Dorota
Pozdrawiam
Dorota
Pozdrawiam
Dorota
Dorota
dane ze spisu rocznego
Dzięki, Dorota.
Pozdrowienia. Jola Kozak
dane ze spisu rocznego
witam serdecznie, ja szukam niedzwiecki niedzwiedzki białonos golec i..... . tylko jak otworzyc zapisy w "i" zapisanejakozak pisze:Dzięki, Dorota.