Nazwisko: Gignal
Moderatorzy: maria.j.nie, Galinski_Wojciech, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=13756&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
-
Gość
Witam Pana.
Jestem w posiadaniu fotografi osoby o nazwisku Gignal. Jest to fot. z roku 1924.przedstawia ona żołnierza w mundurze ułana. Na drugiej stronie jest dedykacja dla mojego ojca który też był w tym czasie w wojsku w ułanach. Zresztą taką sama fotografie wówcza zrobił sobie mój ojciec. Na odwrocie jest informacja, która brzmi:" Na pamiątkę Str. uł. Gignal Szwadron K.M.18 pułk Ułanów Pom. Grudziądz 10.05.1924" Jeśli to Pana interesuje mogę zrobic kopię tej fotografi.
Danuta Bujakiewicz.
Jestem w posiadaniu fotografi osoby o nazwisku Gignal. Jest to fot. z roku 1924.przedstawia ona żołnierza w mundurze ułana. Na drugiej stronie jest dedykacja dla mojego ojca który też był w tym czasie w wojsku w ułanach. Zresztą taką sama fotografie wówcza zrobił sobie mój ojciec. Na odwrocie jest informacja, która brzmi:" Na pamiątkę Str. uł. Gignal Szwadron K.M.18 pułk Ułanów Pom. Grudziądz 10.05.1924" Jeśli to Pana interesuje mogę zrobic kopię tej fotografi.
Danuta Bujakiewicz.
- B.Gignal
- Kontakt:
Witam.
Jeszcze raz bardzo dziękuję za kopię fotografii mojego przodka.
Jeżeli dowiem się coś więcej o tej historii napewno Panią powiadomię.
Pozdrawiam
Jeszcze raz bardzo dziękuję za kopię fotografii mojego przodka.
Jeżeli dowiem się coś więcej o tej historii napewno Panią powiadomię.
Pozdrawiam