Poszukuję aktu urodzenia osoby urodzonej w miejscowości Łączka gmina Kotuń w roku 1938.
Dzwoniłam już do Kotunia (USC) i tam niestety nie udało się znaleźć tej osoby. Czy ktoś może wie, gdzie przechowywane są księgi metrykalne dla osób wyznania ewangelickiego z tego obszaru?
Jak zwykle bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Wioletta
Łączka gmina Kotuń
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
-
Ewa_Migdalska

Miejscowość Łączka gmina Kotuń
Ja bym spróbowała w parafi ewangelicko-augsburskiej w Węgrowie lub w Siedlcach. Poniżej podaje link do strony www parafii:
http://www.wegrow.luteranie.pl/?pl_witaj,19
Pozdrawiam
Ewa
http://www.wegrow.luteranie.pl/?pl_witaj,19
Pozdrawiam
Ewa
Pozdrawiam
Ewa
Ewa
Niestety otrzymałam maila, że parafia w Węgrowie nie posiada żadnych dokumentów sprzed 1945 roku. Szukam dalej.
Pozdrawiam
Wioletta
Pozdrawiam
Wioletta
Wioletta,
I search there too. From this period there are no church books in Węgrów or Siedlce for Łączka.
I have names on a list for the 1939th. Who are you looking?
Regards
Ursula
I search there too. From this period there are no church books in Węgrów or Siedlce for Łączka.
I have names on a list for the 1939th. Who are you looking?
Regards
Ursula
Dear Ursula,
I´m looking for the name Jabs, but I don´t know, is she born 1939 or 1938.
much obliged
Wioletta
p.s
sprechen Sie Deutsch?
I´m looking for the name Jabs, but I don´t know, is she born 1939 or 1938.
much obliged
Wioletta
p.s
sprechen Sie Deutsch?
Hallo Wioletta,
Ja, ich spreche Deutsch - besser als Englisch.
Kennen Sie die Namen der Eltern und den Vornamen des Kindes? Jabs war im Kreis Węgrów ein sehr häufg vorkommender Familienname. Wenn Sie möchten, schicken Sie mir eine PN. Ich suche schon einmal die Einwohnerliste in meinen Unterlagen.
Gruß Ursula
Ja, ich spreche Deutsch - besser als Englisch.
Kennen Sie die Namen der Eltern und den Vornamen des Kindes? Jabs war im Kreis Węgrów ein sehr häufg vorkommender Familienname. Wenn Sie möchten, schicken Sie mir eine PN. Ich suche schon einmal die Einwohnerliste in meinen Unterlagen.
Gruß Ursula