Łoniowa, parafia MB Wspomożenia Wiernych
Moderatorzy: Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
- Komentarze

Ten wątek zawiera informacje na temat <A HREF="modules.php?op=modload&name=Katalog&file=index&req=details&pid=4697&ez=2 target=_top">tej parafii</A>
Miejscowość ta do 2000roku należała do Parafii Porąbka Uszewska księgi urodzen oraz zgonow sięgaja do 1790roku
POZDRAWIAM
Krzysztof Jerzy Antoni Feluś syn Edwarda wnuk Józefa którego ojcem był Adam od Mateusza potomek Piotra.
Krzysztof Jerzy Antoni Feluś syn Edwarda wnuk Józefa którego ojcem był Adam od Mateusza potomek Piotra.
-
MichalMarecik
Witam
Gdzie znajdę skany, informację odnośnie urodzeń i zgonów z Porąbki Uszewskiej (miejscowość Łoniowa).
Poszukuje nazwiska Marecik.
Gdzie znajdę skany, informację odnośnie urodzeń i zgonów z Porąbki Uszewskiej (miejscowość Łoniowa).
Poszukuje nazwiska Marecik.
Cześć. Która gałąź Marecików? U mnie 3xprababka Marianna Marecik 1838-1925 córka Andrzeja Marecika i Marianny z Musiałów, żona Wojciecha Pabijana. Wszyscy z Łoniowej.
Pozdrawiam,
Mariusz Pabijan
Nazwiska: Pabijan, Czerw, Kaczmarczyk, Hanek, Mucha, Chwastek
Moje parafie: Porąbka Uszewska, Gdów, Rybna, Wysocice, Sieciechowice, Miechów, Czaple Wielkie, Skała, Minoga, Smardzowice, Iwanowice
Mariusz Pabijan
Nazwiska: Pabijan, Czerw, Kaczmarczyk, Hanek, Mucha, Chwastek
Moje parafie: Porąbka Uszewska, Gdów, Rybna, Wysocice, Sieciechowice, Miechów, Czaple Wielkie, Skała, Minoga, Smardzowice, Iwanowice