Poszukuję Knop z Godziesz Wielkich, woj.wielkopolskie

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

wiesliek65

Poszukuję Knop z Godziesz Wielkich, woj.wielkopolskie

Post autor: wiesliek65 »

Witam. Poszukuję krewnych o nazwisku KNOP pochodzących ,,korzeniami" z Godziesz Wielkich, woj.wielkopolskie. Pozdrawiam
gorzki88

Post autor: gorzki88 »

Nazywam sie Anna Knop jestem corka Stanislawa Knop, moj tata pochodzi z Proszkowa kolo Kalisza, a moj dziadek Waclaw Knop mieszkal w Proszkowie a pochowany jest w Pamiecinie, babcia Franciszka Knop pochowana w Kaliszu na Tyncu. Pozdrawiam Anna
wiesliek65

Post autor: wiesliek65 »

Witam. Pani Anno moja rodzina pochodzi z Godziesz Wielkich jak wcześniej pisałem. Wiem, że rodzina była liczna, jeśli chodzi o rodzeństwo. Ja swoich przodków mam udokumentowanych od początku XIX wieku, wielu z nich zamieszkało później w różnych stronach k/Kalisza. Mój dziadek nazywał się również Wacław Knop ur.1908r..Pradziadek Franciszek ur.1862r. i prapradziadek też Franciszek ur.1830r.. Pani Anno, czy nasza rodzina może być spokrewniona?. Pozdrawiam Wiesław
gorzki88

Post autor: gorzki88 »

Witam ponownie.Dziadek Knop Waclaw ur 1895 w Jozefowie. Rodzice dziadka to Knop Augustyn zona Franciszka Knop z domu Olszewska. Rodzenstwo dziadka to bracia Pawel mieszkal w Zydowie, Ignac, Wawrzyn mieszkal w Stolonie, siostry to Wladyslawa mieszkala w Iwanowicach oraz Ewa w Jozefowie. Wiec niech Pan stwierdzi. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”