Jak napisałem w temacie poszukuje rodziców Feliksa Jankowskiego i rodzeństwa jego. Mój pradziadek urodził się/zamieszkałego we wsi Nowa Górna koło Błonia w 1890 roku. Miał żonę Bronisławe Jankowską (zd. Gawor) miał z nią 5 dzieci: Tadeusza, Haline Wojciechowską (zd. Jankowską), Stanisława, Danute Jasińską (zd. Jankowską) i Józefa. Zmarł w 14-8-1945 roku i został pochowany razem z Bronisławą Jankowską (zd. Gawor). Prosze o jakieś informacje.
Poszukuje rodziców i rodzeństwa Bronisławy Jankowskiej (zd. Gawor) urodzonej w 1897 roku w pobliżu Bożej Woli/Bramek/i okolic powiem ze miejscowości z której pochodziła moja prabacabcia nie jest mi znana. Jej mężem był Feliks Jankowski miała z nim 5 dzieci Tadeusza, Haline Wojciechowską (zd. Jankowską), Stanisława, Danute Jasińską (zd. Jankowską) i Józefa. Zmarła 23-11-1991 roku a została pochowana razem z Feliksem Jankowskim na cmentarzu w Pawłowicach. Prosze o informacje.
Jankowscy Feliks i Bronisława (zd. Gawor)
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Poszukiwania rodziców Bronisławy Jankowskiej (zd. Gawor)
Jak napisałem w temacie poszukuje rodziców i rodzeństwa Bronisławy Jankowskiej (zd. Gawor) urodzonej w 1897 roku w pobliżu Bożej Woli/Bramek/i okolic powiem ze miejscowości z której pochodziła moja prabacabcia nie jest mi znana. Jej mężem był Feliks Jankowski miała z nim 5 dzieci Tadeusza, Haline Wojciechowską (zd. Jankowską), Stanisława, Danute Jasińską (zd. Jankowską) i Józefa. Zmarła 23-11-1991 roku a została pochowana razem z Feliksem Jankowskim na cmentarzu w Pawłowicach. Prosze o informacje.