Cmentarz parafialny Dzieżkowice
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
-
a_j_wojciechowski

Cmentarz parafialny Dzieżkowice
Czy ktoś by mógł poszukać grobu Jana Wojciechowskiego zm. 1943 i jego syna Jana Wojciechowskiego m. pomiędzy 1960 - 1970 prosiłbym również o zdjęcia grobów o ile to możliwe. Z góry dziękuję.
A.J. Wojciechowski
A.J. Wojciechowski
-
a_j_wojciechowski

Mówimy o tej samej miejscowości .
Cmentarz parafialny dość duży.Nie obiecuję na pewno, ale kiedyś w maju postaram się wybrać w lubelskie, więc może zajrzę na ten cmentarz i spróbuję znaleźć Pańskich Wojciechowskich.
Pozdrawiam Danka
A przypadkiem Pan nie z W-wy?Bo też mam podobną prośbę, ale nikt się nie zgłosił.
Cmentarz parafialny dość duży.Nie obiecuję na pewno, ale kiedyś w maju postaram się wybrać w lubelskie, więc może zajrzę na ten cmentarz i spróbuję znaleźć Pańskich Wojciechowskich.
Pozdrawiam Danka
A przypadkiem Pan nie z W-wy?Bo też mam podobną prośbę, ale nikt się nie zgłosił.
-
a_j_wojciechowski

Dzierzkowice
Nie ja jestem z Nowego koło Świecia woj. kujawsko pomorskie powiat świecie
pozdrawiam Adam
pozdrawiam Adam
-
Krzysztof_Gruszka

Dzierzkowice
Witam ,ja również podłączę się z prośbą o informację czy na tym cmentarzu znajdują się groby z nazwiskiem Orzyp,jeśli tak bardzo proszę o wiadomość.Krzysztof
Dzierzkowice
Będę w Kraśniku prawdopodobnie w majowy weekend.
Nie mogę obiecać, że dam radę wpaść do Dzierzkowic, ale będę pamiętał o Waszych życzeniach
Nie mogę obiecać, że dam radę wpaść do Dzierzkowic, ale będę pamiętał o Waszych życzeniach
Pozdrawiam
Tomek
Tomek
Dzierzkowice
Niestety nie udało mi się zahaczyć o cmentarzw Dzierzkowicach, ale bywam w okolicach dość regularnie, więc nadal będę pamietał o Waszych życzeniach.
Jeśli sprawa się zdezaktualizuje proszę o informację.
Jeśli sprawa się zdezaktualizuje proszę o informację.
Pozdrawiam
Tomek
Tomek