Błazowa - Prośba o pomoc

Pomoc w poszukiwaniu zasobów i informacji o parafiach i miejscowościach

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Olka1987

Błazowa - Prośba o pomoc

Post autor: Olka1987 »

Temat:"Prośba o pomoc"

Dzień dobry proszę o pomoc w uzyskaniu informacji o rodzicach mojego pradziadkaurodzonego w 1879 roku w miejscowości Błazowa. Być moze orientuje sie ktoś gdzie mogę szukac informacji lub aktów zgonu czy ślubu w okolicy Błazowej. Za kazda informację będę bardzo wdzięczna.
Ostatnio zmieniony czw 30 maja 2013, 11:38 przez Olka1987, łącznie zmieniany 1 raz.
Olka1987

Prośba o pomoc

Dzień dobry
Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu jakicholwiek inormacji lub wskazówek, gdzie mogę uzyskać informację o rodzicach mojej prababci urodzonej 1882 roku w Borysławiu na Ukrainie za wszelką pomoc będę ogromnie wdzięczna.
Ostatnio zmieniony czw 30 maja 2013, 12:06 przez Olka1987, łącznie zmieniany 1 raz.
Marynicz_Marcin

Sympatyk
Mistrz

Prośba o pomoc nazwisko Groszek.

Post autor: Marynicz_Marcin »

Pozdrawiam,
Marcin Marynicz

Zapraszam na mojego bloga genealogicznego :
http://przodkowieztamtychlat.blogspot.com/
Awatar użytkownika
Bozenna

Sympatyk
Nowicjusz

Prośba o pomoc

Post autor: Bozenna »

A gdzie i kiedy zmarla prababcia ? Moze bedzie latwiej odnalesc jej akt zgonu na terenie Polski?
Jej rodzice beda pewnie wpisani w jej akt zgonu.
Pozdrowienia,
Bozenna
Olka1987

Prośba o pomoc

Właśnie ostatni akt jaki udało mi sie uzyskac to akt zgonu prababci i wszelkie informacje w nim zawarte podałam na forum może jest ktoś kto wie gdzi pisać na Ukaine, gdzie takie rzeczy się znajdują ja niestety nie mam pojęcia. Dziękuję a odpowiedź.
Awatar użytkownika
Sianin_1948

Sympatyk

Re: Prośba o pomoc

Post autor: Sianin_1948 »

Olka1987 pisze:Dzień dobry proszę o pomoc w uzyskaniu informacji o rodzicach mojego pradziadka urodzonego w 1879 roku w miejscowości Błazowa. Być moze orientuje sie ktoś gdzie mogę szukac informacji lub aktów zgonu czy ślubu w okolicy Błazowej. Za kazda informację będę bardzo wdzięczna.
Czy znasz nazwisko pradziadka? Pewnie byłoby łatwiej.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję parafii, miejscowości”