Odkupię- "Poszukiwanie przodków" Małgorzaty Nowacz
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
Król_Marta
Witam, czy ktoś posiada dwa egzemplarze książki Małgorzaty Nowaczyk "Poszukiwanie przodków". Poszukuję jej już jakiś czas i chętnie odkupię.
- Kaczmarek_Aneta

-
Król_Marta
Niestety nie jest, sprawdziłam już chyba wszystkie możliwe księgarnie internetowe, łącznie z podaną powyżej.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Rudź_Katarzyna

-
Król_Marta
Pani Katarzyno, widziałam ofertę na allegro, jednak czytałam też komentarze o tym allegrowiczu (m.in że handluje książkami, których nie ma). Książka p. Nowaczyk jest praktycznie nieosiągalna więc mam pewne obawy czy aby na pewno ta oferta jest prawdziwa.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Kaczmarek_Aneta

Marto
przesłałam Ci na e-maila linki do dwóch miejsc, gdzie powinnaś jeszcze tę książkę dostać.
Powodzenia!
Aneta
przesłałam Ci na e-maila linki do dwóch miejsc, gdzie powinnaś jeszcze tę książkę dostać.
Powodzenia!
Aneta
-
Bryś_Martyna

Pani Aneto, czy mogłabym również prosić o te linki?
Pozdrawiam
Martyna
http://zytniowjelonki.blogspot.com/
Szukam aktu małżeństwa Andrzeja Brysia z Dorotą Michniewską/Kubacką/Mrówką, 1829-1831.
Martyna
http://zytniowjelonki.blogspot.com/
Szukam aktu małżeństwa Andrzeja Brysia z Dorotą Michniewską/Kubacką/Mrówką, 1829-1831.
-
Król_Marta
- Kaczmarek_Aneta

Martyno
niestety, nie zapamiętałam linków, a wysłałam odnośniki na maila Marty (w dodatku z innego komputera, do którego nie mam już dostępu) poprzez formularz Genealodzy.pl
Spróbuj skontaktować się z Martą - myślę, że pod jednym z adresów jeszcze jedna książka się znajdzie.
Pozdrawiam serdecznie
Aneta
niestety, nie zapamiętałam linków, a wysłałam odnośniki na maila Marty (w dodatku z innego komputera, do którego nie mam już dostępu) poprzez formularz Genealodzy.pl
Spróbuj skontaktować się z Martą - myślę, że pod jednym z adresów jeszcze jedna książka się znajdzie.
Pozdrawiam serdecznie
Aneta
-
Król_Marta
-
Snorkmaiden
witam:)
podepnę się tu, bo temat podobny.
sporo egzemplarzy innej ksiązki m. nowaczyk, "rodzinne drzewo zdrowia" widziałam kilka dni temu w taniej książce na koszykowej (blisko śp. hali koszyki) w warszawie.
co prawda rzecz jest o dziedziczeniu chorób, jednak - z tego co widziałam przeglądając ksiażkę - spora jej część dotyczy tego samego, co "poszukiwanie przodków".
może komuś sie przyda taka informacja:)
podepnę się tu, bo temat podobny.
sporo egzemplarzy innej ksiązki m. nowaczyk, "rodzinne drzewo zdrowia" widziałam kilka dni temu w taniej książce na koszykowej (blisko śp. hali koszyki) w warszawie.
co prawda rzecz jest o dziedziczeniu chorób, jednak - z tego co widziałam przeglądając ksiażkę - spora jej część dotyczy tego samego, co "poszukiwanie przodków".
może komuś sie przyda taka informacja:)