Poszukuję Żebrowski, Pawluk, Górska, Faszczewska, Stypułkowska. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Część rodziny zamieszkuje Klukowo w woj. podlaskim powiat wysokomazowiecki, część Stypułki Szymany. Ponadto Gdańsk, Wysokie Mazowieckie, Piętki, Trojanowo.
Głównie mieszkają w województwie podlaskim.
W razie jakichś zbieżności proszę o kontakt na zebro2000@o2.pl
Żebrowski, Pawluk, Górska, Faszczewska, Stypułkowska
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Żebrowski, Pawluk, Górska, Faszczewska, Stypułkowska
Ponieważ sporo osób zajrzało, a nikt sie nie odezwał, to napiszę o rodzince i osobach.
Mój ojciec Bogdan Żebrowski był najstarszym dzieckiem (1956). Później kolejno występowali:Józef (z żoną Bogusią i córkami Kingą i Pauliną), Irek (z żoną Krysią Kowalewską i córkami Kamilą, Gabrysią, Lidią), Marta (z Januszem Wojtkowskim i dziećmi Dominikiem i Klarą), Rafał (z żoną Iwoną Wojtkowską i córą Julią).
Moim dziadkiem był z tej strony Tadeusz Żebrowski (1930-2005), a babcią Władysława (z domu Żebrowska, urodzona w 1934)
Rodzeństwo dziadka (w kolejności chronologicznej) to: Czesław (z żoną Anną), Włodzimierz, Jadwiga (nigdy nie była mężatką), Władysława (z mężem Wincentym Boratyńskim), Jan (1931-1969, z żoną Zuzanną), Władysław (z żoną Marylą), Jerzy (z żoną Haliną).
Rodzeństwo babci (w kolejności chronologicznej) to: Janina (z mężem Eugeniuszem Żukowskim), Zofia (z mężem Józefem Piętką), moja babcia jako trzecia, Eugenia (z mężem Zdzisławem Piętką), Stanisław (z żoną Julią - podobno później się rozwiedli)
Rodzice dziadka Tadka to: Władysław (1890-1978) i Florentyna Górska (1894-1984)
Rodzice Władysława Żebrowskiego (1890-1978) to: Franciszek i Karolina
Wracając do mojej babci - Władzi:
Jej rodzice to: Feliks Żebrowski (1901-1963), oraz Maria Żebrowska (1900-1966)
Rodzice Feliksa (1901-1963) to: Stanisław i Paulina, a rodzice Marii Żebrowskiej (1900-1966) to: Feliks i Marianna
Mam nadzieję, że lekko to przybliżyło. Jutro Postaram się dodać pokolenie od strony mojej mamy.
Może dzięki temu ktoś mi pomoże. zebro2000@o2.pl
Mój ojciec Bogdan Żebrowski był najstarszym dzieckiem (1956). Później kolejno występowali:Józef (z żoną Bogusią i córkami Kingą i Pauliną), Irek (z żoną Krysią Kowalewską i córkami Kamilą, Gabrysią, Lidią), Marta (z Januszem Wojtkowskim i dziećmi Dominikiem i Klarą), Rafał (z żoną Iwoną Wojtkowską i córą Julią).
Moim dziadkiem był z tej strony Tadeusz Żebrowski (1930-2005), a babcią Władysława (z domu Żebrowska, urodzona w 1934)
Rodzeństwo dziadka (w kolejności chronologicznej) to: Czesław (z żoną Anną), Włodzimierz, Jadwiga (nigdy nie była mężatką), Władysława (z mężem Wincentym Boratyńskim), Jan (1931-1969, z żoną Zuzanną), Władysław (z żoną Marylą), Jerzy (z żoną Haliną).
Rodzeństwo babci (w kolejności chronologicznej) to: Janina (z mężem Eugeniuszem Żukowskim), Zofia (z mężem Józefem Piętką), moja babcia jako trzecia, Eugenia (z mężem Zdzisławem Piętką), Stanisław (z żoną Julią - podobno później się rozwiedli)
Rodzice dziadka Tadka to: Władysław (1890-1978) i Florentyna Górska (1894-1984)
Rodzice Władysława Żebrowskiego (1890-1978) to: Franciszek i Karolina
Wracając do mojej babci - Władzi:
Jej rodzice to: Feliks Żebrowski (1901-1963), oraz Maria Żebrowska (1900-1966)
Rodzice Feliksa (1901-1963) to: Stanisław i Paulina, a rodzice Marii Żebrowskiej (1900-1966) to: Feliks i Marianna
Mam nadzieję, że lekko to przybliżyło. Jutro Postaram się dodać pokolenie od strony mojej mamy.
Może dzięki temu ktoś mi pomoże. zebro2000@o2.pl