http://tatoskadsiewzialem.blogspot.com/
Zapraszam
Krzysztof
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie

Dzięki za uwagę, już włączyłem drzewo. Zapomniałem o możliwości włączenia drzewa w formie prywatnej. Czyli że ludzie zyjący nie będą widoczni. Bo nie każdy w rodzinie ma ochotę być upubliczniany.bormarek pisze:Witam Krzysztofie
Skoro umieszczasz link do twoje drzewa na głównej stronie to powinieneś wg mnie zrobić je publicznym.
Pozdrawiam
marek

Ze strony mojej żony (mało rozbudowane) ale występuje Piętka Józef i Katarzyna z Żołądków. Ich syn Stanisław 1899-1979 miał dwie żony.Kolank0 pisze:W tym wypadku to nikt z mojej rodziny. Pytałem z ciekawości. Wiem, że po I WŚ, była parcelacja majątku i folwarku Ostaszewo Wielkie (i okoliczne) i osiedliło się tam co najmniej kilka rodzin z pow. garwolińskiego (wioski Choiny, Niesadna...)
Jeśli w drzewie masz Rosłańców, Zawadków, Szostaków a przede wszystkim Piętków to chętnie porozmawiam.

U mnie w bocznej linii jest Leokadia Zawadka ur. ok 1900 chyba w Pułtusku -jeszcze tego nie ruszałam.Kojarzę z dzieciństwa nazwisko Piętka ale to raczej nikt z rodziny w metrykach jeszcze nie natrafiłam.krzysztof_kot pisze:Ze strony mojej żony (mało rozbudowane) ale występuje Piętka Józef i Katarzyna z Żołądków. Ich syn Stanisław 1899-1979 miał dwie żony.Kolank0 pisze:W tym wypadku to nikt z mojej rodziny. Pytałem z ciekawości. Wiem, że po I WŚ, była parcelacja majątku i folwarku Ostaszewo Wielkie (i okoliczne) i osiedliło się tam co najmniej kilka rodzin z pow. garwolińskiego (wioski Choiny, Niesadna...)
Jeśli w drzewie masz Rosłańców, Zawadków, Szostaków a przede wszystkim Piętków to chętnie porozmawiam.