Nazwisko: Zabiegliński

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: maria.j.nie, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=19895&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
Gość

Post autor: Gość »

Jestem zainteresowana nazwiskiem Zabiegliński. 3xpra dziadek Józef Zabieglińsk (syn Józefa Zabieglińskiego i Julianny Góreckiej) urodził się ok 1858r w Kalinowym Dole (woj. lubelskie), potem zawędrował do woj. mazowieckiego. W Kołbieli zawarł związek małżeński z Marianną Warmińską. Dwoje ich dzieci urodziło się w parafii Latowicz( Starogród) i Garwolin(Trąbki), reszty jeszcze nie znalazłam a było ich ośmioro. Jedna z wnuczek urodziła się w parafii Parysów ( Stodzew).
Na mapie kolorem ciemno zielonym zaznaczyłam parafie gdzie znalazłam spokrewnionych Zabieglińskich, kolorem jasno zielonym( ze znakiem zapytania) parafie gdzie to nazwisko występuje. Zabiegliński to dość rzadkie nazwisko, będę ogromnie wdzięczna za każdą informację na temat Zabieglińskich z tych rejonów.

https://mapsengine.google.com/map/edit? ... VwGgwvO6oE

Pozdrawiam
Ania
apogorzelska

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: apogorzelska »

Post powyżej jest mojego autorstwa :) Nie wiem dlaczego jako Gość się dodał.

Pozdrawiam,
Ania
Ania Pogorzelska
------------------------------------------------------------
Szukam informacji o Jakubie Żukowskim (ur +- 1880r.), mieszkańcu gm. Belsk, woj. mazowieckie, zmarłym w 1917 w Mińsku Litewskim, żona Magdalena z Mrozów
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”