Z uwagi na to, że mieszkam w Łodzi, niestety nie mogę sprawdzić, czy groby interesujących Cię osób przetrwały.
Mogę natomiast powiedzieć coś o samym cmentarzu w Babiaku, bo często jeżdżę rowerem po okolicy, kiedy tam właśnie jestem

Tak więc, sam cmentarz nie jest duży, bo i parafia młoda (założona dopiero w 1918 roku) - wcześniej Babiak należał do parafii Lubotyń CHYBA, ale wiele osób po sakramenty zgłaszało się do Brdowa, bo bliżej mieli

Owy cmentarz znajduje się przy ulicy prowadzącej do Ozorzyna i dalej do Sompolna właśnie. Od razu można dojrzeć z chodnika kaplicę grobową rodziny Słubickich - właścicieli pobliskiego Ozorzyna (a także Lubrańca, Izbicy, Babiaka i Lubstowa między innymi). Obok grób rodziny Pestkowskich - nie wiem za dużo o nich. Poza tym kilka innych ciekawych grobów.
Jak chcesz, to wyślij na priv swojego maila - będę mógł Ci wysłać fotki z ostatniej wycieczki rowerowej zrobione właśnie na tym cmentarzu
Miałem też jechać do Sompolna, ale dojechałem do Lubstowa i dalej mi się nie chciało...
Marcin pozdrawia Marcina!
PS. Na forum mówimy zazwyczaj sobie imieniu

szukam informacji o rodzinach: Korycińscy i Horędowiczowie (również oboczności tego nazwiska).