Nazwisko: Pietrzak

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: maria.j.nie, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=19035&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
dorotatn

Post autor: dorotatn »

Witam!
Tak przez przypadek przeczytałam, że poszukuje Pan Pietrzaków z Tytusina. Moja babcia urodziła się w Tytusinie (w 1931 r., jest najmłodsza z rodzeństwa), z domu nazywała się Pietrzak i nadal żyje - w woj. lubuskim. Miała wiele rodzeństwa - wszyscy są mi znani (część mieszka w lubelskim, część na podkarpaciu, na pomorzu, znaczna część w lubuskim, a ja mieszkam w Krakowie. Wiem tylko tyle, że Ci Pietrzacy z Tytusina byli bardzo dobrze sytuowani majątkowo i bardzo pobożni - mój pradziadek ufundował kapliczkę w Tytusinie która podobno nadal tam stoi.
Pozdrawiam:)
Dorota
Awatar użytkownika
valdeq

Sympatyk
Adept
Kontakt:

Post autor: valdeq »

pytanie tylko z któej jesteś linii? Jana czy Andrzeja?
Poszukuję Pietrzaków (miejscowości Rybie, Czermno, Tytusin) Białowąsów (Fusów, Łuczyce) Smolarków (Wola Wiązowa, Wielgie, Słajszewo, Ciekocino) Orłów, Bukowców, Matrasów, Pajorów (Kamionka Mała) i Antoszów (Zaborów)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”