Hendzel, Krajewski - Francja region Lille

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Awatar użytkownika
HendzelAndrzej

Sympatyk
Kontakt:

Hendzel, Krajewski - Francja region Lille

Post autor: HendzelAndrzej »

T: "Poszukuje"

Poszukuje przodków oraz wszystko co związane z nazwiskiem Hendzel i nazwiskiem Krajewski - Francja region Lille.

* Temat zmieniony przez moderatora
Awatar użytkownika
Bozenna

Sympatyk
Nowicjusz

Poszukuje

Post autor: Bozenna »

Dzien dobry Andrzej,
A ja poszukuje przodkow i wszystkiego co jest zwiazane z nazwiskiem Poturski - Polska - Zamosc, woj. lubelskie.
Znajdziesz mi ?

Jesli oczekujesz rady i pomocy to wpisz Twoj post w odpowiednim temacie (poszukiwania we Francji).
Podaj wszystkie dane, jakie juz masz.
Nikt nie bedzie szukal tylko nazwiska nie wiedzac jakich lat te poszukiwania dotycza, szczegolnie, ze Krajewskich bedzie we Francji bardzo duzo.
Trzeba najpierw zrobic poszukiwania w Polsce i wiedziec kto wyemigrowal do Francji, kiedy i gdzie ?

Pozdrawiam,
Bozenna
Awatar użytkownika
HendzelAndrzej

Sympatyk
Kontakt:

Re: Poszukuje

Post autor: HendzelAndrzej »

Bozenna pisze:Dzien dobry Andrzej,
A ja poszukuje przodkow i wszystkiego co jest zwiazane z nazwiskiem Poturski - Polska - Zamosc, woj. lubelskie.
Znajdziesz mi ?

Jesli oczekujesz rady i pomocy to wpisz Twoj post w odpowiednim temacie (poszukiwania we Francji).
Podaj wszystkie dane, jakie juz masz.
Nikt nie bedzie szukal tylko nazwiska nie wiedzac jakich lat te poszukiwania dotycza, szczegolnie, ze Krajewskich bedzie we Francji bardzo duzo.
Trzeba najpierw zrobic poszukiwania w Polsce i wiedziec kto wyemigrowal do Francji, kiedy i gdzie ?

Pozdrawiam,
Bozenna
Witam, jednak ktoś tu się pomylił bo znalazłem własie we Francji dużą rodzinę Krajewskich których szukałem nie długo myśląc . Czasem pomysły same przychodzą do głowy. Pozdrawiam
Odnalazłem wczoraj rodzine Krajewski we Francji oraz USA. :)
Awatar użytkownika
Bozenna

Sympatyk
Nowicjusz

Re: Poszukuje

Post autor: Bozenna »

Andrzeju,
I wlasnie o to chodzilo, zebys sam troche poszukal, a dopiero potem pytal nas.
Serdecznie pozdrawiam,
Bozenna
Awatar użytkownika
arsart

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: arsart »

Hendzel to nazwisko pruskich osadników których sprowadzono do kopania torfu na uroczysku Kletno koło Bielska Podlaskiego. Mieszkajatam do dziś. Zobacz moje posty na vgd.ru
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”