Parafia Czarnylas - prośba o identyfikacja przodka

Wzajemna pomoc w problemach natury genealogicznej. Przed wysłaniem zapytania proszę sprawdzić podforum tematyczne : Tłumaczenia metryk: łacina, niemiecki, rosyjski, ukraiński, angielski, francuski ; także tematy : Poszukiwania lub Stronę Główną Forum

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

wieslaw1965

Sympatyk

Post autor: wieslaw1965 »

Witam.
Zwracam się z wielka prośba o pomoc do osób, które posiadają wgląd do indeksacji metryk z parafii Czarnylas, w udzieleniu informacji na temat poszukiwanego mojego przodka Heleny Jendrzejewskiej, ur.27.02.1896.Piaseckie Pole, chrzest parafia Gniew, która prawdopodobnie zawarła związek małżeński ze Stefanem Dubiella w 1919r.parafia Czarnylas. Chciałem się dowiedzieć, skąd pochodziła lub gdzie się urodziła Marianna Jendrzejewska na metryce ślubu z roku 1919 akt 6. Ta osoba występuje również na metryce zgonu jako Helena Dubiella, zm.1971r.Czarnylas ( 76 lat), akt nr14. Prośba moja dotyczy identyfikacji mojego przodka, którego poszukuję, czy jest to ta osoba, której poszukuję. Za wszelką pomoc bardzo dziękuję.
Pozdrawiam serdecznie,
Wiesław
Awatar użytkownika
Alfut_Piotr

Sympatyk
Mistrz

Post autor: Alfut_Piotr »

Helena ur.9.7.1895 Pozdrawiam Piotr Alfut
wieslaw1965

Sympatyk

Post autor: wieslaw1965 »

Witam.
Bardzo dziękuję Panie Piotrze za informacje. Rozumiem, że ta osoba, której poszukuję nie należy do mojej gałązki.
Pozdrawiam,
Wiesław
ODPOWIEDZ

Wróć do „Potrzebuję pomocy”