Sitarek Piotr - poszukuję

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Awatar użytkownika
Rafael

Członek PTG
Mistrz
Podziękował: 1 time

Post autor: Rafael »

Witajcie,

Nasza Znajoma zajmująca się indeksacją poszukuje swojego Kuzyna. Poniżej zamieszczam Jej prośbę:

"Poszukuję Piotra Sitarka, syna Stefana Sitarka i Walentyny Barbary z domu Biernackiej, urodzonego w Warszawie około 1952-53 r.
Stefan Sitarek był siostrzeńcem mojego ojca Aleksandra Malika, a moim chrzestnym ojcem. Natomiast mój ojciec, Aleksander, był chrzestnym ojcem Piotra Sitarka (wraz z Marią Biernacką, siostrą jego matki). Mam zdjęcie z tego chrztu. Mam też ślubne zdjęcie jego rodziców (z października 1951 r.) oraz zdjęcia Piotra Sitarka jak był małym dzieckiem - z ojcem i z matką.
Kontakt: malik.krysia@gmail.com"
Pozdrawiam
Rafał

Poszukuję wszelkich informacji i kontaktu z krewnymi rodzeństwa pradziadków:
Warszawa - Bańkowscy, Kabot.
https://genealodzy.pl/index.php?name=PN ... art=4&ez=2
Awatar użytkownika
Batogowski_Sergij

Sympatyk

Post autor: Batogowski_Sergij »

Sitarek, Sitarek - hm. gdzieś to słuszałem? Takie same nazwisko noszą przodkowie i krewni Justyny Trojanowskiej, ona zajmuje sie genealogią, w swoim drzewie ma już około 430 bezpośrednich przodków, więc napewno musisz się zwrócić do niej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”