Czarnecki z Równego (okolic)

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

J_M_SZ

Post autor: J_M_SZ »

T:Zaczynam szukać

Witam. Pani Mario, poszukuję informacji o rodzinie Czarneckich z Równego lub okolic. Mój pradziadek był gajowym (leśniczym), prababka pochodziła z Zawiszów. Mieli troje dzieci - synów Stefana i Wacława oraz córkę Zofię. Pozdrawiam, Justyna
Maria_Klimas

Sympatyk

Post autor: Maria_Klimas »

Pani Justyno .

Czarnecki Bronisław(1897/10) Aniela Zawiszanka,r. Piotr i Józefa z Kopijkowskich./Kazimierka/

Czarnecki Stanisław(1914/16) Helena Barańska, r. Piotr i Jozefa z Kopijkowskich./Berezne/

Czarnecki Gracjan(1899/8) Aniela Zawiszanka, r. Piotr i Józefa z Kopijkowskich. /Kazimierka/

Czarnecki Gracjan, wdowiec (1919/13) Celestyna Zawiszanka, r. Piotr i Józefa z Kopijkowskich. /Kazimierka/

Czarnecki Piotr (1864/9) Józefa Kopijkowska,r. Ignacy i Franciszka z Lityńskich; r. Józef i Anna z Kasinskich./Berezne/

Jeżeli będzie Pani miała do mnie pytania prosze pisać na linku Wykazy Osób z Akt Parafialnych Diecezji Łuckiej ks. w. Żurka.

Pozdrawiam Maria
J_M_SZ

Post autor: J_M_SZ »

Bardzo dziękuję. :) Justyna
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”