Bogucice parafia Małyń

Wzajemna pomoc w problemach natury genealogicznej. Przed wysłaniem zapytania proszę sprawdzić podforum tematyczne : Tłumaczenia metryk: łacina, niemiecki, rosyjski, ukraiński, angielski, francuski ; także tematy : Poszukiwania lub Stronę Główną Forum

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Awatar użytkownika
pgozd200

Sympatyk

Bogucice parafia Małyń

Post autor: pgozd200 »

Potrzebuję pomocy w uzyskaniu foto aktu urodzenia z parafii Małyń. Proszę o kontakt na mail : pgozd200@wp.pl

pozdrawiam
Piotr
Awatar użytkownika
kwroblewska

Sympatyk
Ekspert
Otrzymał podziękowania: 5 times

Bogucice parafia Małyń

Post autor: kwroblewska »

A może chociaż lata, które cię interesują podpowiesz [1866-1912 GEnBaza]
co by maila nie słać po próżnicy

__-
Krystyna
Awatar użytkownika
pgozd200

Sympatyk

oczywiście to żadna tajemnica. Chodzi mi konkretnie o rok 1914. Moja ciocia kończy w tym roku 100 lat i chcę jej dać w prezencie jej akt urodzenia w oryginale(kopia). odpis aktu mam ale to nie to samo jak ten spisany w 1914.

Piotr
Awatar użytkownika
annastregiel

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: annastregiel »

Ten akt urodzenia z 1914 r. jest na chwilę obecną w USC Zadzim.
Nie minęlo bowiem równe sto lat i dlatego na pewno księga USC z tego roku nie została jeszcze przekazana do AP w Łodzi.

Anna Stręgiel
Poszukuję:
-aktu ur. Antoniego Rudnickiego, s. Stefana, ok. 1805, ok. Kalisza, Ostrowa Wlkp.
- rodziców Stefana Rudnickiego (ok. 1780-1845), ekonoma w majątkach k. Ostrowa Wlk. męża Józefy ze Skarzyńskich, ślub - par. Tursko w 1804 r.
Awatar użytkownika
pgozd200

Sympatyk

dokładnie tak jest jak piszesz i dlatego poszukuję życzliwej osoby, która mogła by zrobić foto w parafii w Małyniu. Tak jak pisałem wcześniej odpis z urzędu w Zadzimiu już mam ale to nie to samo co kopia oryginału.

Piotr
ODPOWIEDZ

Wróć do „Potrzebuję pomocy”