Księgi ludności stałej z Przytyku

Wzajemna pomoc w problemach natury genealogicznej. Przed wysłaniem zapytania proszę sprawdzić podforum tematyczne : Tłumaczenia metryk: łacina, niemiecki, rosyjski, ukraiński, angielski, francuski ; także tematy : Poszukiwania lub Stronę Główną Forum

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Awatar użytkownika
jakozak

Sympatyk
Adept

Post autor: jakozak »

Kochani.
Czy ktoś z Was wie, gdzie i jak szukać ksiąg ludności stałej w Przytyku/ mazowieckie?
Z nowo znalezionego aktu zgonu z 1918 roku dowiedziałam się, że zmarła osoba była tam wpisana.
Chodzi o Honoratę Juliannę Podczaską. Była trzecią żoną mojego pra... Antoniego Podczaskiego, a ja bezskutecznie szukam aktu jego zgonu.
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
keri2503

Sympatyk

Post autor: keri2503 »

Proszę poszukać w Archiwum Państwowym w Radomiu http://www.szukajwarchiwach.pl/search?q=Przytyk
Awatar użytkownika
jakozak

Sympatyk
Adept

Post autor: jakozak »

Dziękuję. Napisałam do nich mail. W sierpniu mają nieczynne. Będę czekać. W międzyczasie sprawdziłam Przytyk na Familysearch. Nic nie znalazłam.
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
ODPOWIEDZ

Wróć do „Potrzebuję pomocy”