T: "szukam" *
poszukuje rodzin wyroba zabagło,buława
* temat zmieniony przez moderatora [Sianin_1948]
Wyroba, Zabagło, Buława - poszukuję rodzin
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
grzegorz_wyroba
-
Sawicki_Julian

szukam
Witaj Nowy, zanim coś tu napisałeś, należałoby brać tu kogoś na wzór i tak mniej więcej powinna być wpisana ta prośba.
Poszukuje rodziny o nazwisku Wyroba, żyjących w latach 1800 we wsi np. Wrobiska ? w parafii ? i w powiecie może Pszczyna ? itd.
Wiem ze najtrudniejszy ten pierwszy krok, ale śmiało rozwiń swój temat co wiesz o rodzinie z podpisaniem się pod tym.
Ja sam jak tu pisałem nieudolnie, to po raz drugi napisałem dopiero po dwóch latach, pozdrawiam - Julian
Poszukuje rodziny o nazwisku Wyroba, żyjących w latach 1800 we wsi np. Wrobiska ? w parafii ? i w powiecie może Pszczyna ? itd.
Wiem ze najtrudniejszy ten pierwszy krok, ale śmiało rozwiń swój temat co wiesz o rodzinie z podpisaniem się pod tym.
Ja sam jak tu pisałem nieudolnie, to po raz drugi napisałem dopiero po dwóch latach, pozdrawiam - Julian
-
grzegorz_wyroba
szukam
Witam dzieki Julian po raz pierwszy. Poszukuje rodziny Wyroba żyjących w latach 1900-1975 w malopolsce wieś Pozowice parafia Krzęcin . Grzegorz
-
Sawicki_Julian

szukam
Dobrze by było Grzegorz byś poprosił Ewę Szczodruch o rozwinięcie tematu i co każde z nazwisk tu przez Ciebie podanych oznacza i od kiedy istnieje, bo np. nazwisko ; Zabagło dla mnie jest nie znane ; Julian