Wyroba, Zabagło, Buława - poszukuję rodzin

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

grzegorz_wyroba

Wyroba, Zabagło, Buława - poszukuję rodzin

Post autor: grzegorz_wyroba »

T: "szukam" *

poszukuje rodzin wyroba zabagło,buława

* temat zmieniony przez moderatora [Sianin_1948]
Sawicki_Julian

Sympatyk

szukam

Post autor: Sawicki_Julian »

Witaj Nowy, zanim coś tu napisałeś, należałoby brać tu kogoś na wzór i tak mniej więcej powinna być wpisana ta prośba.
Poszukuje rodziny o nazwisku Wyroba, żyjących w latach 1800 we wsi np. Wrobiska ? w parafii ? i w powiecie może Pszczyna ? itd.
Wiem ze najtrudniejszy ten pierwszy krok, ale śmiało rozwiń swój temat co wiesz o rodzinie z podpisaniem się pod tym.
Ja sam jak tu pisałem nieudolnie, to po raz drugi napisałem dopiero po dwóch latach, pozdrawiam - Julian
grzegorz_wyroba

szukam

Post autor: grzegorz_wyroba »

Witam dzieki Julian po raz pierwszy. Poszukuje rodziny Wyroba żyjących w latach 1900-1975 w malopolsce wieś Pozowice parafia Krzęcin . Grzegorz
Sawicki_Julian

Sympatyk

szukam

Post autor: Sawicki_Julian »

Dobrze by było Grzegorz byś poprosił Ewę Szczodruch o rozwinięcie tematu i co każde z nazwisk tu przez Ciebie podanych oznacza i od kiedy istnieje, bo np. nazwisko ; Zabagło dla mnie jest nie znane ; Julian
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”