Od kilku dni nie działa Biblioteka Cyfrowa Diecezji w Tarnowie ,w związku z tym chciałabym dowiedzieć się czy ktoś posiada IV księgę.Potrzebuję danych o rodzinie Harasymowicz z parafii w Równym.
PozdrawiamAlicja G.H
Potrzebuję pomocy-IV księga metrykalna z par.Łuckiej
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
- Goś_Edmund

- Otrzymał podziękowania: 1 time
Alu!
Od poniedziałku będę już w domu, napisz co jeszcze potrzebujesz. Rozumię, że chciałabyś abym podał dane wspomnianych wcześniej Harasymowiczów. Alu, bez krempacji!!! Pisz co jeszcze potrzebujesz! Potomkom kresowiaków trza pomagać!!!!
Edek
Od poniedziałku będę już w domu, napisz co jeszcze potrzebujesz. Rozumię, że chciałabyś abym podał dane wspomnianych wcześniej Harasymowiczów. Alu, bez krempacji!!! Pisz co jeszcze potrzebujesz! Potomkom kresowiaków trza pomagać!!!!
Edek
Dziękuję panie Edmundzie za odzew,z tego wychodzi ,ze tylko pan ma tę księgę.Zamówiłam ją przez e-maila ,ale też nie ma odzewu.Chciałabym poukładać tę rodzinę w całośc ale to takie trudne .Cały czas szukałam rodziny Harasimowicz a z tego urywka co pan mi przysłal to Harasymowicz-co może porobić jedna zmieniona literka.Poczekam do poniedziałku i napiszę na e-maila.Pozdrawiam i miłego dnia życze.
Alicja
Alicja