Potrzebuję pomocy-IV księga metrykalna z par.Łuckiej

Wzajemna pomoc w problemach natury genealogicznej. Przed wysłaniem zapytania proszę sprawdzić podforum tematyczne : Tłumaczenia metryk: łacina, niemiecki, rosyjski, ukraiński, angielski, francuski ; także tematy : Poszukiwania lub Stronę Główną Forum

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

harnas

Sympatyk

Post autor: harnas »

Od kilku dni nie działa Biblioteka Cyfrowa Diecezji w Tarnowie ,w związku z tym chciałabym dowiedzieć się czy ktoś posiada IV księgę.Potrzebuję danych o rodzinie Harasymowicz z parafii w Równym.
PozdrawiamAlicja G.H
Awatar użytkownika
Goś_Edmund

Sympatyk
Otrzymał podziękowania: 1 time

Post autor: Goś_Edmund »

Alu!
Od poniedziałku będę już w domu, napisz co jeszcze potrzebujesz. Rozumię, że chciałabyś abym podał dane wspomnianych wcześniej Harasymowiczów. Alu, bez krempacji!!! Pisz co jeszcze potrzebujesz! Potomkom kresowiaków trza pomagać!!!!
Edek
harnas

Sympatyk

Post autor: harnas »

Dziękuję panie Edmundzie za odzew,z tego wychodzi ,ze tylko pan ma tę księgę.Zamówiłam ją przez e-maila ,ale też nie ma odzewu.Chciałabym poukładać tę rodzinę w całośc ale to takie trudne .Cały czas szukałam rodziny Harasimowicz a z tego urywka co pan mi przysłal to Harasymowicz-co może porobić jedna zmieniona literka.Poczekam do poniedziałku i napiszę na e-maila.Pozdrawiam i miłego dnia życze.
Alicja
ODPOWIEDZ

Wróć do „Potrzebuję pomocy”