Szymaszko Kazimierz - poszukuję osoby - proszę o pomoc

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Awatar użytkownika
gryszpi

Sympatyk

Szymaszko Kazimierz - poszukuję osoby - proszę o pomoc

Post autor: gryszpi »

Pilnie poszukuję Kazimierza Szymaszko. Ustaliłem, że jego ostatni meldunek to ulica Lisia 8 w Płocku jednak domu już pod takim adresem nie ma, pozostały zgliszcza :( Z informacji sąsiadów wynika, że mógł wyjechać do USA ale to informacja nie potwierdzona.
W trakcie swoich poszukiwań udałem się do Urzędu Miasta w Płocku i niestety otrzymałem informację, iż nie mają kontaktu od wielu lat z tą osobą i mają świadomość, że ostatni adres zameldowania jest nieaktualny.
Bardzo proszę doradźcie mi coś jakie kroki mogę podjąć i gdzie powinienem się zgłosić ewentualnie gdzie szukać punktu zaczepienia. Przecież człowiek nie może się chyba w XXI wieku rozpłynąć w powietrzu.
Dziękuję za wszelkie próby pomocy !
onzab

Sympatyk

Post autor: onzab »

Jest tyle państw na świecie, do których można wyjechać, że nietrudno jest się ukryć.
Policja i inne służby mają problem ze znalezieniem niejednej osoby, a co dopiero zwykły człowiek.
Poza tym nawet jak służby graniczne posiadają informację, to nie udostępnią ich dowolnej osobie z dowolnego powodu.

Pozdrawiam
Onufry
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”