O koniecznym hymnie PTG-moja propozycja hymnu !przesuniety
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
-
Michał_Kleofas
O koniecznym hymnie PTG-moja propozycja hymnu !przesuniety
Witam,
Dla osiągnięcia naszego celu
powinniśmy mieć wspólny hymn genealogiczny,
który będzie odtwarzany na początku spotkań
a przez tych, którzy znają słowa, również śpiewany.
Moja propozycja tego hymnu:
https://www.youtube.com/watch?v=bocnH0pUXKA
Pozdrawia
Michał Kleofas
Dla osiągnięcia naszego celu
powinniśmy mieć wspólny hymn genealogiczny,
który będzie odtwarzany na początku spotkań
a przez tych, którzy znają słowa, również śpiewany.
Moja propozycja tego hymnu:
https://www.youtube.com/watch?v=bocnH0pUXKA
Pozdrawia
Michał Kleofas
-
Janina_Tomczyk

RE: O koniecznym hymnie PTG - moja propozycja hymnu
Lepiej jakieś treści spamów po angielsku tu umieścić! Jak badziewie to badziewie i pełne wariactwo już zapanuje na tym forum!!!
Janina Tomczyk
Janina Tomczyk
-
Michał_Kleofas
Re: RE: O koniecznym hymnie PTG - moja propozycja hymnu
Droga Janino,Janina_Tomczyk pisze:Lepiej jakieś treści spamów po angielsku tu umieścić! Jak badziewie to badziewie i pełne wariactwo już zapanuje na tym forum!!!
Janina Tomczyk
Dziękuję Ci za zainteresowanie kwestią hymnu dla PTG i Twoją opinię.
Spieszę poinformować, że pieśń, do której podałej link jest to Polonez Ogińskiego.
Polonez Ogińskiego jest arcydziełem arcypolskim.
Pozdrawiam wszystkich, którym się on podoba.
Michał Kleofas
-
Janina_Tomczyk

RE: Re: RE: O koniecznym hymnie PTG - moja propozycja hymnu
Michale Kleofasie Nie Ogiński
Znam rosyjski i odczytałam doskonale bez Twojej informacji o jaki hymn chodziło. W moich czasach uczono nas wartościowej muzyki a nie techo lub rapu więc to podstawowe wykształcenie muzyczne posiadam. Chodzi o to by przestać już robić szopkę z tego forum, które miało służyć wymianie wiedzy i doświadczeń genealogicznych. Polska młodzież wstydzi się mówić po polsku, ten portal jest prowadzony w języku angielskim nie wiem dla kogo, a Ty wymyślasz jeszcze hymn nie wiadomo do czego i dla kogo.
Nie widzisz śmieszności i absurdu tej sytuacji?
Janina Władysława Tomczyk zd. Janiszewska
Znam rosyjski i odczytałam doskonale bez Twojej informacji o jaki hymn chodziło. W moich czasach uczono nas wartościowej muzyki a nie techo lub rapu więc to podstawowe wykształcenie muzyczne posiadam. Chodzi o to by przestać już robić szopkę z tego forum, które miało służyć wymianie wiedzy i doświadczeń genealogicznych. Polska młodzież wstydzi się mówić po polsku, ten portal jest prowadzony w języku angielskim nie wiem dla kogo, a Ty wymyślasz jeszcze hymn nie wiadomo do czego i dla kogo.
Nie widzisz śmieszności i absurdu tej sytuacji?
Janina Władysława Tomczyk zd. Janiszewska
Re: RE: Re: RE: O koniecznym hymnie PTG - moja propozycja hy
chyba mamy jakieś 2 rożne portale bo jakoś nie widzę, żeby genealodzy.pl był prowadzony po angielsku???Janina_Tomczyk pisze: ten portal jest prowadzony w języku angielskim nie wiem dla kogo,
chyba że chodzi Ci o te posty/reklamy - już wyjaśniam - są w internecie specjalne programy, które przeszukują go i umieszczają na wszystkich forach, gdzie im sie to uda, zadany tekst/reklamę/spam - najczęściej jest on w języku angielskim bo chyba najwięcej ludzi go rozumie (no może poza hiszpańskim)
Pozdrawiam
Jarek
Jarek
-
Christian_Orpel

- Kontakt:
Szkoda czasu o takich bzdurach , ale jednak zapytam :
Co to znaczy : " Mamy swój hymn" ?
Wierszyk Stanisława Pieniążka może podobać lub nie podobać, ale nazwać to hymn !!!
Niechaj kwitną tysiące wierszyki o przodkach i potomkach ...
Ale do hymnu "wspólnoty genealogów" jeszcze daleko !
Pozdrawiam
Chrystian
Co to znaczy : " Mamy swój hymn" ?
Wierszyk Stanisława Pieniążka może podobać lub nie podobać, ale nazwać to hymn !!!
Niechaj kwitną tysiące wierszyki o przodkach i potomkach ...
Ale do hymnu "wspólnoty genealogów" jeszcze daleko !
Pozdrawiam
Chrystian
- Krzysztof_Wasyluk

Re: O koniecznym hymnie PTG - moja propozycja hymnu
A poza tym nie karmcie trola. Wszedł i wydał z siebie 4 posty na temat, którego sam nie rozumie.
Krzysztof
Krzysztof
Krzysztof Wasyluk
-
Warakomski

Michał Kleofas, łowca „klików” na Youtube. Jak zarobić na „Ogińskim”? Wejść na serwis społecznościowy i zaproponować hymn, zawsze można mieć kilkaset wejść /naiwnych nie sieją../, tylko co to za zarobek. Nie mówię już o nieuczciwości takich działań, administrator powinien to usunąć, bo to nie jest miejsce do zarabiania.
Krzysztof
Krzysztof