Książeczka wojskowa z czasów II wojny
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Książeczka wojskowa z czasów II wojny
Czy ktoś się orientuje gdzie(i czy wogóle jest możliwe)kopię takowego dokumentu można otrzymać ?
Poszukuję książeczki mojego pradziadka który walczył podczas wojny i w jej trakcie zmarł.
Poszukuję książeczki mojego pradziadka który walczył podczas wojny i w jej trakcie zmarł.
-
Haponiuk_Daniel

-
Kubusia210

-
Kubusia210

-
Marianna_Różalska

- Kontakt:
-
Marianna_Różalska

- Kontakt:
Chodzi mi o to, że każdy dostał nową książeczkę po wojnie, a ta sprzed 1939 raczej się nie zachowała. Zresztą musiałby się wypowiedzieć na ten temat ktoś, kto sie na tym zna, bo to tylko moje przypuszczenia.
Ja dzisiaj dostałam dwa dokumenty od Straży Granicznej w związku ze służbą mojego pradziadka w KOP-ie. Także jak widać czasami uda się coś człowiekowi zdobyć i trzeba próbować wszędzie
Pozdrawiam
Marysia
Ja dzisiaj dostałam dwa dokumenty od Straży Granicznej w związku ze służbą mojego pradziadka w KOP-ie. Także jak widać czasami uda się coś człowiekowi zdobyć i trzeba próbować wszędzie
Pozdrawiam
Marysia
Witaj Marysiu,
Dołączę się do Twojej ostatniej wypowiedzi. Czy mógłbym dostać od Ciebie adres stronę internetową Straży Granicznej. Mój
ojciec był w KOP- ie. w Sarnach do wybuchu wojny, gdzie na te tereny wkroczyły 17 września sowieci. Pod dowództwem
kpt. Kobrzyńskiego. Potrzebuję śladów dokumentów itp.
Serdecznie pozdrawiam
Marek
Dołączę się do Twojej ostatniej wypowiedzi. Czy mógłbym dostać od Ciebie adres stronę internetową Straży Granicznej. Mój
ojciec był w KOP- ie. w Sarnach do wybuchu wojny, gdzie na te tereny wkroczyły 17 września sowieci. Pod dowództwem
kpt. Kobrzyńskiego. Potrzebuję śladów dokumentów itp.
Serdecznie pozdrawiam
Marek
-
Marianna_Różalska

- Kontakt:
-
Doniec_Henry

witam,
tu masz wszystkie...tylko o którą chodzi?
https://www.google.de/search?q=polska+k ... LAodXucBJg
tu masz wszystkie...tylko o którą chodzi?
https://www.google.de/search?q=polska+k ... LAodXucBJg
Doniec_Henry
pozdrawiam
pozdrawiam