Nazwisko: Chałubiński
Moderatorzy: maria.j.nie, Galinski_Wojciech, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=21270&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
-
Chałubiński_Jerzy
Znalazłem swoich przodków w Kazanowie Iłżyckim oraz w Skrzyńsku gm. Przysucha
Jerzy Chałubiński
Jerzy Chałubiński
Wielu Chałubińskich wywodzi się z Białaczowa. Kiedyś próbowałem znaleźć połączenie między nimi, a tymi z Kazanowa Iłżeckiego - niestety bezowocnie. Co ciekawe i jedni i drudzy przez pewien okres czasu żyli w Skrzyńsku - ci wywodzący się od Pawła wcześniej. Jeżeli udałoby się połączyć "moich" Chałubińskich z "Pana" Chałubińskimi bardzo rozbudowałoby się Pana drzewo. W moim mam ich... ponad stu. Pozdrawiam. Rajmund
-
Chałubiński_Jerzy
Re: Nazwisko: Chałubiński
Jestem za połączeniem zgodnie z sugestią cytuję - Jeżeli udałoby się połączyć "moich" Chałubińskich z "Pana" Chałubińskimi bardzo rozbudowałoby się Pana drzewo. W moim mam ich... ponad stuRay111 pisze:Wielu Chałubińskich wywodzi się z Białaczowa. Kiedyś próbowałem znaleźć połączenie między nimi, a tymi z Kazanowa Iłżeckiego - niestety bezowocnie. Co ciekawe i jedni i drudzy przez pewien okres czasu żyli w Skrzyńsku - ci wywodzący się od Pawła wcześniej. Jeżeli udałoby się połączyć "moich" Chałubińskich z "Pana" Chałubińskimi bardzo rozbudowałoby się Pana drzewo. W moim mam ich... ponad stu. Pozdrawiam. Rajmund
Pozdrawiam Jerzy