Temat: "Grupa Wojsk Radzieckich w Niemczech"*
Witam! Poszukuję nadal informacji o Eugeniuszu Drzewakowskim, wiem juz dzięki uprzejmości Pani Eleonory Potockiej, że jego imię i nazwisko w języku rosyjskim brzmi Евгений Иосифович Рыбалко - data urodzenia podana jako 01.01.1949. Dowiedziałem się wczoraj, że służbę wojskową odbywał w NRD czy jest jakaś możliwość żeby znaleźć więcej informacji na ten temat? to by bardzo pomogło. Przepraszam za założenie kolejnego wątku w tej sprawie.
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.
Adam
* moderacja tematu [Sianin_1948]
Drzewakowski Eugeniusz - Grupa Wojsk Radzieckich w NRD
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Sawicki_Julian

Drzewakowski Eugeniusz - Grupa Wojsk Radzieckich w NRD
Witam, ponieważ temat już jest na samym dole to pozwolę sobie na inny temat tu podać.
Do Eleonory Potockiej, moja prośba Eleonoro, podaj od nowa te spisy w tamtym temacie, nie zwracaj uwagi na tych, co wszystko wiedzą lepiej. Ja zdążyłem przejrzeć tylko jeden spis, ten co miał ponad 800 stron. Od przybytku głowa nie boli i ta praca czyja by nie była, może służyć np. do określenia się z jakiego kościoła, czy cerkwi i z którego roku, chce się metryki zmówić w danym Archiwum. Moim zdaniem jak tego nie podasz, to nik tego nie zrobi, gęgać tu gęgają od zawsze - Julian
Do Eleonory Potockiej, moja prośba Eleonoro, podaj od nowa te spisy w tamtym temacie, nie zwracaj uwagi na tych, co wszystko wiedzą lepiej. Ja zdążyłem przejrzeć tylko jeden spis, ten co miał ponad 800 stron. Od przybytku głowa nie boli i ta praca czyja by nie była, może służyć np. do określenia się z jakiego kościoła, czy cerkwi i z którego roku, chce się metryki zmówić w danym Archiwum. Moim zdaniem jak tego nie podasz, to nik tego nie zrobi, gęgać tu gęgają od zawsze - Julian