Proszę o informację ze strony ancestry.com
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Witam,
bardzo proszę o pełną informację ze strony ancestry osobę, która ma dostęp.
Interesuje mnie nazwisko ze strony dziadka Mussakowski. Jest tam kilka osób, ale niestety nie mogę wyświetlić pełnych danych. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
bardzo proszę o pełną informację ze strony ancestry osobę, która ma dostęp.
Interesuje mnie nazwisko ze strony dziadka Mussakowski. Jest tam kilka osób, ale niestety nie mogę wyświetlić pełnych danych. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
-
Wladyslaw_Moskal

Bibi Czteryjedynki,
serdecznie pozdrawiam
i zapraszam do DUZEGO, OGOLNIE DOSTEPNEGO watku;
"Czy ktoś ma może dostęp do strony ancestry.com ?"
Jest tam wiele przykladow i Krystyna, ktora prowadzi ten watek, chyba chetnie pomoze.
Nie ma co tworzyc prywatnych watkow, bo sie pogubimy na Forum.
Czy Ty nie masz nazwiska i imienia ?
Chyba dziadek mial imie, a to bardzo ulatwi poszukiwania.
Przeciez genealogia bazuje na imionach i nazwiskach a nie na "nikach".
Wladyslaw
serdecznie pozdrawiam
i zapraszam do DUZEGO, OGOLNIE DOSTEPNEGO watku;
"Czy ktoś ma może dostęp do strony ancestry.com ?"
Jest tam wiele przykladow i Krystyna, ktora prowadzi ten watek, chyba chetnie pomoze.
Nie ma co tworzyc prywatnych watkow, bo sie pogubimy na Forum.
Czy Ty nie masz nazwiska i imienia ?
Chyba dziadek mial imie, a to bardzo ulatwi poszukiwania.
Przeciez genealogia bazuje na imionach i nazwiskach a nie na "nikach".
Wladyslaw
- Krystyna_Czerniga

- Kontakt:
Na forum jest zwyczaj zwracania się do siebie po imieniu.A jak mam się do Ciebie zwracać?Nie trzeba się wylogować,wystarczy podpisać swój post.Twoją prośbę przenoszę do głównego wątku i tam się spodziewaj odpowiedzi.A co no "niku" to faktycznie głupio sie wpisałam z przyzwyczajenia. Teraz trzeba byłoby sie wylogować. Jak znajdę chwilkę to to zmienię. Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam
Krystyna
Oj dostało mi się po głowie, oj dostało. Faktycznie jak teraz popatrzyłam nie podpisałam się. Głupio mi przyznaję. Następnym razem nie będę się tak spieszyć i zrobię to dokładnie.
Ania
Ps. Dziękuję pani Krystyno za przeniesienie mojej prośby do głównego wątku, przyznaję trochę się zagubiłam, czy dopisywać się na końcu innego wątku i czy ktoś tam zajrzy, czy napisać jako nowy temat, jak osoba przede mną, która miała podobną prośbę jak moja.
Pozdrawiam wszystkich
Ania
Ps. Dziękuję pani Krystyno za przeniesienie mojej prośby do głównego wątku, przyznaję trochę się zagubiłam, czy dopisywać się na końcu innego wątku i czy ktoś tam zajrzy, czy napisać jako nowy temat, jak osoba przede mną, która miała podobną prośbę jak moja.
Pozdrawiam wszystkich
- Krystyna_Czerniga

- Kontakt: