Czy jest może jakiegoś rodzaju spis pochowanych w Tereszewie, jeżeli tak to czy ktoś ma wgląd w ten spis lub akta zgonów.
Interesują mnie lata 1950-1980
Osoby p ochowane:
- Julianna Grzywacz zd. Olszta zmarła w latach 50-tych jako wdowa po Michale zmarłym w 1952 roku w Otrębie żyła ok. 80 lat,
-Józef Grzywacz najstarszy syn Michała i Julianny/Julii Grzywaczy zmarły w latach 60-tych lub 70-tych urodzony pod koniec XIX wieku.
Jest to dla mnie ważne, bo pisałem pismo do USC Kurzętnik w sprawie wydania aktów zgonu moich prapradziadków a udało im się odnaleźć tylko akt zgonu Michała Grzywacza, a z aktem zgonu Julii/Julianny mieli problem by odnaleźć, bo nie podałem dokładnego roku śmierci tylko szacowane lata. Akt zgonu powinien być w USC Kurzętnik, ponieważ Julianna/Julia Grzywaczowa zmarła w Otrębie tak jak Michał Grzywacz.
Co do Józefa Grzywacza poznam jego datę zgonu, oraz kiedy się urodził. Zmarł w Tereszewie. Mąż Franciszki Grzywacz, któa też została pochowana w Tereszewie obok męża.
Pozdrawiam
Patryk
Spis pochowanych na cmentarzu w Tereszewie.
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
- Pastuszko_Patryk

- Pastuszko_Patryk

Spis pochowanych na cmentarzu w Tereszewie.
Jeszcze od jednego wujka słyszałem, że mój cioteczny pradziadek Józef Grzywacz i jego żona Franciszka mieli kilkoro dzieci: Edmunda, Józefa, Kazimierza, Alfonsa, Jana, Łucję, Zofię, Bronisławę i Genowefę. Nie wiadomo czy jeszcze ktoś z nich żyje, tylko tyle słyszałem, że któreś z ich dzieci jest pochowane na miejscu Józefa i Franciszki. Jeżeli ktoś ma wgląd w zgony lub chociaż spis pochowanych w Tereszewie o nazwisku Grzywacz bardzo proszę o kontakt na priv.