Pozwolenie kieleckiej rzym.-kat. Konsystorii
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Pozwolenie kieleckiej rzym.-kat. Konsystorii
Witam,
Czy ktoś z Forumowiczów mógłby mi powiedzieć gdzie mogę znaleźć Pozwolenie kieleckiej rzym.-kat. Konsystorii z 1913 roku czy mam go szukać w AP czy raczej w archiwach diecezjalnych? Albo czy w ogóle jeszcze gdzieś jest?
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Jakub
Czy ktoś z Forumowiczów mógłby mi powiedzieć gdzie mogę znaleźć Pozwolenie kieleckiej rzym.-kat. Konsystorii z 1913 roku czy mam go szukać w AP czy raczej w archiwach diecezjalnych? Albo czy w ogóle jeszcze gdzieś jest?
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Jakub
- Kornelia_Major

- Kontakt:
Re: Pozwolenie kieleckiej rzym.-kat. Konsystorii
Napisz do nas : swietogen.kielce(at)op.plmedyk pisze:Witam,
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Jakub
Pozdrawiam,
Kornelia Major
-
Arek_Bereza

- Otrzymał podziękowania: 2 times
Re: Pozwolenie kieleckiej rzym.-kat. Konsystorii
Witam,
Pozwolę sobie wykorzystać wątek i zapytać gdzie mogę znaleźć akta konsystorza generalnego kujawskiego. W 1850 r. w Duninowie odbył się ślub Karola Otto Wolerta (ewangelika) z Antoniną Trąbczyńską (katoliczka). Zgodę na zawarcie małżeństwa wyraził właśnie "konsystorz jeneralny kujawski"
pozdrawiam,
Arek
Pozwolę sobie wykorzystać wątek i zapytać gdzie mogę znaleźć akta konsystorza generalnego kujawskiego. W 1850 r. w Duninowie odbył się ślub Karola Otto Wolerta (ewangelika) z Antoniną Trąbczyńską (katoliczka). Zgodę na zawarcie małżeństwa wyraził właśnie "konsystorz jeneralny kujawski"
pozdrawiam,
Arek
-
przemko20161

-
Arek_Bereza

- Otrzymał podziękowania: 2 times