Hein

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Awatar użytkownika
Faustyna

Sympatyk

Hein

Post autor: Faustyna »

Witam!

Poszukuję osób o nazwisku Hein, których przodkowie zamieszkiwali w okolicach: Nowego Dworu, Mazowieckiego, Gniewniewic i Leoncina.
W miejscowościach tych było kilka lini Hainów, może kontak z osobami o tym nawisku pozwoli ustalić wspólne korzenie lub inne informacje.
Ja obecnie jestem na etapie aktu małżeństwa pradziadka Heina z roku 1886. Może ktoś coś ma o Heinach?

Dziękuję za odzew i najdrobniejsze informacje.

Pozdrawiam Elżbieta.
vitoo

Sympatyk
Ekspert

Re: Hein

Post autor: vitoo »

Faustyna pisze:Witam!

Poszukuję osób o nazwisku Hein, których przodkowie zamieszkiwali w okolicach: Nowego Dworu, Mazowieckiego, Gniewniewic i Leoncina.
W miejscowościach tych było kilka lini Hainów, może kontak z osobami o tym nawisku pozwoli ustalić wspólne korzenie lub inne informacje.
Ja obecnie jestem na etapie aktu małżeństwa pradziadka Heina z roku 1886. Może ktoś coś ma o Heinach?

Dziękuję za odzew i najdrobniejsze informacje.

Pozdrawiam Elżbieta.
Mam Heynów z okolic Serocka, kolonistów z okresu zaboru pruskiego, z poczatku XIX wieku. Witek
Awatar użytkownika
Faustyna

Sympatyk

Post autor: Faustyna »

Witam serdecznie!

Dziękuję za odzew :D Więcej informacj napisałam na priv.

Pozdrawiam Elżbieta.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”